och lovet närmar sig sitt slut

Tisdag idag. Sista dagen på lovet. Trots att jag hunnit med en hel del har ledigheten gått alldeles för fort. Jag inser verkligen hur vårterminen kommer springa iväg lika snabbt som hösten, om inte snabbare. Snart står vi alla där på skolavslutningen redo för långledighet igen. Lite läskigt att tänka så för det betyder att England är närmare än jag tror..

Om 8-9 månnader, då lämnar jag Sverige. Förstår ni? Jag åker då, bort här ifrån! Känns skrämmande, men blir samtidigt alldeles sprallig och förväntansfull av tanken. 

Mina papper är snart ifyllda allihopa och ska skickas in. Hälsoundersökningen är på fredag och sen kan de börja leta familj! Hur spännande som helst. Jag undrar verkligen vart jag hamnar. Norra England, landsbygden, vid kusten, på en ö, i någon storstad, nära London? åååå är så nyfiken. 
 


Tror jag sagt i 1,5 veckas tid att "idag ska jag plugga" när mamma frågat, och visst har jag gjort några tappra försök att ta tag i det, men då sisådär efter tio på kvällen. Hjärnan vill inte samarbeta den tiden, så har gett upp varje kväll. Eftersom jag är bättre än bra på att skjuta upp saker till sista sekund måste alltså min sista lovdag tillbringas framför datorn med en Religionsuppgift som ska skrivas klart. Så härligt med bra planering Amanda... 

En god frukost har jag iallafall fått i mig nu innan jag ska sätta igång. Fil, vinbär, granatäpple, jordgubbar, hemmagjord musli och en kopp te på det - mumma.
 

♕ Victoria

Svar: Hej! Jag känner exakt likadant. Däremot är min bästavän i USA just nu på utbytessår och vår relation har inte ändrats alls och det är jag helt säker på att den inte kommer att göra heller. När man åker i väg ett år som både du och jag kommer göra så tror jag det är viktigt att man själv hör av sig till sina vänner och inte bara att de hör av sig till oss. Åh vad roligt att åka till England! Ska du gå på en svensk skola där eller en engelsk? :) Jag är säker på att du kommer få ett grymt bra år som du aldrig kommer glömma.

Absolut ett länkbyte, ska bara lista ut hur man gör först.. Är lite ny på det här med bloggar ;)

2013-01-08 @ 17:50:18
URL: http://victoriaintheus.blogg.se
♕ Victoria

Svar: Jag tror verkligen inte att du kommer ångra dig! Har en kompis som är utbytesstudent i England också just nu och vad jag vet trivs hon jättebra. Vad kul!! :)

Nej jag har tyvärr inte fått veta något om värdfamilj än och tror att det kommer dröja ett tag, det brukar man oftast få veta om på sommaren. Har du fått veta något?

Svar: Jaha, kul att du vet nån som är där, känns som att det inte är någon annan som väljer England tycker jag haha :-)Ne okej, det är ioochförsig spännande i sig det med, all denna väntan! Jag har inte heller fått veta något än, men längtar som en galning verkligen!
Amanda Welander

2013-01-09 @ 16:17:26
URL: http://victoriaintheus.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR