1 vecka i USA

Hej Sverige! Har nyss varit ner till cafeterian och ätit frukost, och ni sitter förmodligen och äter lunch. Idag händer det inte så mycket intressant här mer än lektioner och aktiviteter. 
 
Idag firar jag och USA 1 vecka tillsammans (haha). Var alltså 7 dagar sen jag satt på flyget från Sverige. Jättekonstigt. Den här veckan har gått så fort. Vart tog dagarna vägen? Två dagar kvar på lägret, sen får jag äntligen äntligen äntligen träffa min v-familj. Ska bli väldigt roligt! 

Måste springa till lektionen nu, kramar 
 

♕ FELICIA I

Åh Amanda, vad roligt du verkar ha det! Är så avis. Jag hoppas verkligen att du får ett suveränt år där borta i USA. Med en massa äventyr och andra spännande upplevelser.
Kommer att följa dig och din resa. Vi kanske ses när du kommit hem till lilla Falun igen. Men så länge får du ha det så bra. KRAM!

Svar: Åh va kul att höra från dig! Lustigt nog tänkte jag på dig här om dagen, hur du har det osv :) Jag tror och hoppas att det här året kommer bli underbart! Det är tufft ibland men åh så mycket roligt jag får vara med om på samma gång! Ja, vi ses säkert, om inte annat får vi se till att göra det! Hoppas allt är toppen med dig, Kram på dig!
Amanda Welander 17, USA

2013-08-23 @ 16:32:11
URL: http://medfelicia.devote.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR