3 veckor 3 veckor 3 veckor...

Ja, om exakt 3 veckor sitter jag förmodligen sömnlös och mer förväntansfull än någonsin på planet någonstans över Atlanten. Är det inte konstigt? Jo. Rättare sagt Sjukt tillochmed! En väldigt underlig tanke och känsla är det iallafall.
 
Hur är då min status inför USA för tillfället? Jag ska vara ärlig och säga att det inte är på topp. Verkligheten börjar komma ikapp mig och allt har plötsligt börjat kännas mer skrämmande. Troligtvis helt normalt. Jag menar, att vända upp och ner på hela sitt liv är inte något man gör varje dag. Det är klart det känns skrämmande. Men, vad är det värsta som kan hända? Jag vet Inte. Jag tror faktiskt ingenting är så hemskt att det inte är värt att åtminstone ta risken, att ge det ett försök. Eller vad säger ni? 
 
Jag är otroligt stolt över mig själv som faktiskt gör dethär, som vågar utmana mig och släppa greppet om allt som borde hålla mig kvar. Och bara tanken på hur mycket jag skulle gå miste om ifall jag inte hade valt att åka gör att allt känns bättre. Det ska jag bära med mig dom stunderna hemlängtan kommer på besök. 
 
 
Nog om djupa känslor och oroliga tankar. 3-veckor-kvar-kvällen firas med soffmys och film med mig själv. Kändes som ett välbehövligt val. 
 
Ha en fin kväll! 
 
 

♕ Klara

Vad häftigt att åka till usa och bo där! Är min dröm med!!!:D ska följa din blogg, ha ett bra tid där:D

Svar: Ja kommer bli väldigt roligt! Kan förstå det, men det är inte försent att flytta dit för dig heller! vad roligt, och tusen tack :)
Amanda Welander

2013-07-04 @ 02:28:22NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR