amerikanskt ja

Godmorgon!
Allt är så annorlunda här. Det är inte dåligt, utan annorlunda. Och väldigt amerikanskt!
 
Som matsalen. Så typiskt amerikansk verkligen. Allt är 10 gånger större än i Sverige och 10 gånger sötare än i Sverige! Och efter varje måltid har de (iallafall här) dessert?! Och det är inte i lagom måtta utan i stora lass. Cup cakes, mjukglass, kulglass, brownies, cookies, macroons som är stora som hamburgare osv... Maten är förståeligt en stor omställning för mig, men jag tror man väljer sig. Jag är dock glad att det finns frukt och grönsaker också till varje måltid, så man känner sig lite hemma haha...
 
Idag frågade jag vid frukIosten om de hade kanel. Alltså bara vanlig kanel. Vad de tar fram är en stor burk med kanel, men en socker- och kanelburk. Jag frågade igen men det där va kanel för dem...Hm? 
Var bara att tacka,le och strö på det :) 

 

♕ Signe :)

Oooh, Varje barns dröm!!

Svar: hahaha, ja kanske! Beror på hur man ser de ;) hur känns det nu? :) inte så långt kvar för dig ju!
Amanda Welander 17, USA

2013-07-26 @ 14:46:37
URL: http://korea.devote.se
♕ Elsa Burholt

Hej! Du verkar ha det sjukt bra där borta i USA, klickade nyss in på din blogg och läste att du är på camp i vermont! Min kompis Signe är också där just nu, du kanske har sett henne, haha hälsa från mig i så fall :) I alla fall, kommer lätt fortsätta läsa din blogg! Jag ska också på utbytesår i Wisconsin med EF, åker i augusti och kommer blogga hela året så jag hoppas du går in på min blogg någon gång :)

Svar: Ja hittills är allt väldigt bra!! Jaha, vad heter hon i efternamn? Kanske har jag träffat henne, om inte så hälsar jag när jag möter henne ;)
där ser man, Wisconsin - bredvid Minnesota ju! Min v-familj har släkt där så jag kommer åka dit en ex antal gånger faktiskt. Känns det bra med familjen och allt? :)
åh men vad kul att höra, jag hoppas du gillar bloggen!
Och självklart kikar jag in på din!!!
Amanda Welander 17, USA

2013-07-26 @ 20:12:18
URL: http://elsaburholts.blogg.se
♕ Elsa Burholt

Hon heter Signe Nielsen! Haha vad kul, vi kanske stöter på varandra :) Jaa, den verkar toppen! Själv då? Vad kul, tacktack! ;)

Svar: Ja okra, ska hela ögonen öppna efter henne ;)Ja om vi har tur så gör vi kanske det! Åååh va underbart för dig! Allt känns toppen för mig med, verkligen! Så är spänd på att få träffa dom:)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-27 @ 10:48:56
URL: http://elsaburholts.blogg.se
♕ Elsa Burholt

Vad kul att höra, du får det säkert jättebra! Hälsa från Elsa Burholt om du ser Signe ;)

Svar: tror jag med! Träffade på henne av en slump och hon hälsade så mycket tillbaka! :)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-28 @ 13:28:23
URL: http://elsaburholts.blogg.se
♕ Elsa Burholt

haha jaha vad roligt :)

2013-07-29 @ 11:49:31
URL: http://elsaburholts.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR