Bloglovin'

Jag kom på en sak. Eller rättare sagt två saker. Ni är ju faktiskt en hel del om kikar in här dagligen och det är så otroligt kul att se! Men, det slog mig - jag har verkligen ingen aning om vad ni är för människor som läser. Så min fråga till dig: Vem är du?
- Är du också en utbytesstudent, eller kanske en blivande utbytesstudent?
- Någon när och kär, eller bara någon annan fin person där ute i världen?
 
Den andra saken jag kom på var att jag inte nämnt att ni kan, och mer än gärna får följa mig via Bloglovin' för att själva kunna hålla koll på när jag uppdaterar min blogg från andra sidan Atlanten. Tryck på bilden för att följa mig, min blogg och mitt äventyr även där :)
 

♕ Axel Ericsson

Hej! Jag brukar läsa!

Jag antar jag kvalificerar mig in under kategorin blivande utbytesstudent (jag har ju trots allt inte åkt ännu, men snart!)

ps. Tack för att jag får stå högst upp i din länklista :>

Svar: Nemen va kul! Läser faktiskt till som tätt din blogg med! Ja visst är det trevligt, lite vip i min länklista helt enkelt;)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 00:20:25
URL: http://axelericsson.blogg.se/
♕ bella

Jag vill bli en utbytesstudent om två år asså när jag är 17. Och jag tycker att följa din vardag BTW den här bloggen är min favo blogg läser inga bortsett från den :D

Svar: Ååh men tack fina du vad glad jag blir av att få höra det! Kul att du gillar den! Nu har ju jag visserligen inte åka än, men hoppas du kommer iväg som utbytesstudent, o fråga om du undrar något! :)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 00:56:42
♕ Hilma

Jag är också en som vill åka som utbytesstudent om 2 år :D Älskar din blogg!! Kram kram

Svar: tusen tack, och tveka inte på att fråga om du undrar något om utbytesår osv:) kram!
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 13:30:46
♕ Anonym

I'm your best friend but i'm not en utbytesstudent <3 Guess who?

Svar: vågar inte gissa... fel tvilling vore jobbigt </3 :(
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 16:46:09
♕ Johanna

Johanna heter jag, när jag gick i gymnasiet så ville jag åka iväg som utbytesstudent, men det blev aldrig så, så nu ska jag åka iväg som au pair, jag har dock inte fått någon familj ännu, men hoppas komma iväg nu till hösten! :) Kram

Svar: Hej vad kul att du kikar in här! Oj vad roligt qatt åka som Au pair. Du kommer förhoppningsvis få ett sjukt roligt år. Ska du till USA? var hoppas du på att hamna? :)kram
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 18:17:49
♕ Amina

Jag följer dig (din blogg) minsann dagligen och jag hoppas du får det toppen toppen mega superduper bra i USA och jag kommer fortsätta följa dig dagligen. Kramis

Svar: Hihi, vad kul Amina! och tacktacktack, jag tror det kommer bli jättebra!! STOR kram på dig
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 19:24:39
URL: http://aminahamulic.devote.se
♕ Vilma Litens

Även jag läser din blogg, jättebra blogg och kommer bli roligt att kunna läsa hur du har det!
Du får ha det så jäkla kul och lärorikt i USA och hoppas att du inte längtar hem allt för mkt ;) Sköt om dig! Kram

Svar: åh vad roligt att höra från dig Vilma och ja, jag hoppas det kan bli lite kul att följa mig under året:)tack snälla! Haha, jag ska göra mitt bästa för att inte längta hem så värst mycket (för hemlängtan får jag väl räkna med att stå ut med..)
Ha det! Kramar på dig
Amanda Welander 17, USA

2013-07-17 @ 22:35:04
♕ Emmy

Jag läser din blogg dagligen och det ska bli så kul att följa ditt år! Jag är en blivande utbytestudent, för jag ska ta mitt pick och pack och åka till USA år 14/15! iiiih.

Svar: hej Emmy, och himla kul att du läser! Jag hoppas kunna uppdatera en hel del i USA också!ååå va spännande! Har du anmält dig till någon organisation ännu?
Amanda Welander 17, USA

2013-07-18 @ 23:12:03
♕ Johanna

svar:Jag ska till USA! Spelar ingen roll vart jag hamnar, bara jag får en bra familj som låter mig vara med och fira deras högtider osv. Jag vill få ut så mycket som möjligt av mitt år, träffa nya vänner, se nya platser, växa som person men jag vill också få vara med om allt det där som man bara har sett på film, förstår du hur jag menar? :) Kram

Svar: Förstår precis hur du menar för känner likadant! Man vill uppleva allt man - som du säger - bara ser på film! Självklart ska man inte förvänta sig att allt är som på film, men ändå! Och ååh, jag längtar som en galning efter att få uppleva julen! och thanksgiving :)Hoppas du snart får någon familj, tror du kommer få ett toppenår var du än hamnar!!! :)
LYCKA TILL!
Amanda Welander 17, USA

2013-07-20 @ 21:44:03
♕ Natalie Arlt

Jag tänkte också åka som utbytesstudent om två år, egentligen skulle jag åkt detta året, men det blev inte så, o det är kul att följa folks utbytesår, och din blogg är jättebra, ska bli jättekul att följa ditt år i USA :)

Svar: vad roligt för dig! håller tummarna för att allt går vägen då, om två år! vad roligt, hoppas du fortsätter läsa. kram!
Amanda Welander 17, USA

2013-07-28 @ 19:46:45NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR