Camp dag 7 - Hypnotist show

Har varit på en hypnosshow ikväll. Var väldigt skumt alltihopa samtidigt som det var häftigt! Jag menar, vissa saker verkade fejkat men andra saker var så verkliga. Vissa av de som blev hypnotiserade såg ut att vara helt bortom verkligheten, som att de sov fast de var vakna. Så...konstigt, eller hur?
Förutom showen har jag haft lektioner och spelat fotboll idag. Var sjukt varmt att spela fotboll dock, men det var roligt att faktiskt få röra en fotboll igen. Jag hoppas jag kan gå med i skolans fotbollslag i Minnesota, vore kul att ta upp intresset igen :)
 
 

♕ Johanna

Vad mycket roligt ni får vara med om! Hur känns det att du snart får träffa din värdfamilj? :)

Det blev ingenting med Washington familjen, tråkigt, då det kändes så bra. Men det var väl inte min familj helt enkelt, bara att vänta på nästa matchning! :)

Svar: ja vi har fått gjort väldigt mycket kul faktiskt! Känns så kul att få träffa familjen och packa upp sina grejer osv. Tror det kommer bli väldigt kul att träffa dom:)
Vad tråkigt... men du har alldeles rätt. Det var nog meningen att det skulle bli så - snart kommer det komma en perfket match tror jag!
Amanda Welander 17, USA

2013-08-01 @ 18:53:53
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.se
♕ Emmy

Hej! Jag ska (förhoppningsvis!) åka som utbytestudent till USA nästa år och det blir nog med EF. Jag har en fråga om det här 10 dagars campet du är på, jag tycker det verkar jätte kul och skulle gärna vilja åka på det! men det kostar ju somsagt 12 tusen om jag minns rätt.. Så tycker du det var värt det? Känns det som en bra start på ditt utbytesår? :)

Svar: Vad roligt att du vill åka som utbytesstudent! Jag tror att man kommer vara så tacksam för året i efterhand, och så klart under själva året med. Hur kommer det sig att du vill åka?:)Angående lägret. Jag tycker det har varit väldigt roliga dagar och man har lärt sig otroligt mycket OCH sett mycket! Det känns som att man fick tid att bearbeta lite intryck som förmodligen gör det lättare att komma till familjen. Dock har man inte hunnit fått någon tid för sig själv, och eftersom jag är en sån person som BEHÖVER tid för mig själv ibland, har det även varit lite jobbigt för mig stundvis. Men, jag tror att det beror på hur man är.
Dock tycker jag det ÄR VÄRT DET! Har träffat så många underbara människor som förhoppningsvis är vänner för livet. Är så tacksam för att jag fått möta dem. Nya vänner från hela världen, hur häftigt är inte det?? Jag och många andra har redan börjar prata om att ha en Reunion efter våra år i något annat land. Kommer vara evigt tacksam för att jag fått träffa alla här!
Du kommer många nära och jag tror det kan vara en stor hjälp under året, att du lärt känna människor som är i samma sits som du - som förstår dig.

Så, det har helt klart varit en bra start på året! Men, jag tror inte hela året är beroende av om du var på camp eller inte (om du förstår vad jag menar?).
Vet inte om det var svaret på din fråga, men bara att fråga igen så gör jag så gott jag kan för att svara :)
kram
Amanda Welander 17, USA

2013-08-01 @ 23:08:24
♕ Emmy

Kom på en till fråga! Stämmer det att om man åker med EF så kan man inte bli placerad i Alaska eller Hawaii? :)

Svar: Stämmer ja! EF placerar inte i Alaska eller på Hawaii. Om du dock vill kunna bli placerad där TROR jag att STS har de staterna med i sina placeringar också, så du kan ju höra med dom isåfall :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-02 @ 11:02:42
♕ Emmy

Tack så mycket för dina svar! Att åka som utbytestudent har varit en dröm för mig sen jag gick i 7an (ska börja 2an nu) så jag ska åka nästa år! Det är bestämt. Måste bara söka in till en organisation och just nu ser det ut som det blir EF. Tycker dock bara det är bra att dom inte placerar sina studenter i alaska... Hehe för vill inte hamna där. Dock är det ju värdfamiljen som är viktigaste! Så det blir nog bra vars man än hamnar.

Ska bli kul att följa ditt år, din blogg är en av mina favoriter! Så lycka till och hoppas du får ett toppen år!

Svar: Så lite så, bara att fråga om du undrar något mer! Vad kul att du äntligen kan leva din dröm, snart! Håller tummarna för dig:)
Ja värdfamiljen är det absolut viktigaste, men förstår hur du menar! EF känns som en bra organisation verkligen, är hittills väldigt nöljd så har faktiskt inget speciellt att klaga på!
Vad roligt att du tycker det, blir så glad av att höra det! TUSEN tack, kram
Amanda Welander 17, USA

2013-08-04 @ 00:18:48



NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR