Camp - dag nr 2

Har varit här i två dagar nu. Allt känns toppen och man möter hela tiden så underbara människor! Den här dagen har vi haft fullt upp med lektioner, aktiviteter och try-outs. 
Imorgon väntar också roliga saker såsom volleyball match, brunch, fler aktiviteter och information om Boston-utflykten vi ska göra på söndag. Blir nog mycket roligt!

Varje eftermiddag här på Camp har vi 2 tillfällen då vi får va med på någon valfri aktivitet. Min första aktivitet jag gick på idag var något som kallas Commando Hike - och det var riktigt kul! Det hela går ut på att man går upp i skogen och en person går först. Denna person säger då åt alla att de har tex 6 sekunder på sig att gömma sig från att den skriker "GO". Som ni förstår blir det därför typ kaos när 50 pers bokstavligen slänger sig ut i buskar, nerför slänter, in under ormbunkar och allt vad som finns! Visst, man gjorde illa sig vissa gånger men det var värt det!


Efter the commando hike åt vi middag och sen väntade Volleyball try-out. Vi ska under veckan tävla mot varanda som de gör på riktiga high school så vi övade därför lite och hade som en väldigt simpel slags try-out. Alla som var där fick dock vara med i teamet men ändå. Var iallafall väldigt kul att spela så jag ser fram emot matcherna under veckan! Redan imorgon väntar somsagt vår första match - excited!


Efter volleyballen gick jag till gymmet och the fitness room, som min andra aktivitet. Deras maskiner var konstiga jämfört med i SVerige (haha) men det funkade det med. Kändes iallafall bra att köra ett träningspass där!

Nu på kvällen har vi haft ett slags möte med vårat s.k. high school team här. Vi övade hejarramsor och sånna saker tillsammans! Ser fram emot imorgon, kommer vara en grym stämning under matcherna!!
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR