Camp - dag nr 3

Har haft en himlans rolig dag! Har fått känna på riktig High School spirit och även åkt gul skolbuss för första gången - ärligt, vem vill inte det?  Har hunnit med massor idag och ska försöka sammanfatta allt med lite bilder, mycket roligare då :)

Imorgon ska vi till Boston!!! Längtar som bara den! Vi får gå runt där fritt så jag och några fler ska försöka ta oss till Harvard för att kika och kanske köpa en tröja därifrån. Vore häftigt! Ska upp tidigt som attan imorgon men har mycket att se fram emot!
 

Okej idag. 
Dagen började med en lektion vid 9, alltså lite sovmorgon. Därefter var det dags att äta. Eftersom det är lördag idag bjöds det på Brunch istället för frukost & lunch i skolan. Var faktiskt lite mysigare på något vis! 

Efter brunchen väntade Volleyballmöte med lite taktiksnack och annat. Jag märker verkligen hur stor betydelse sporten har här i USA. Även när det är oseriöst är det seriöst och även om det är på amatörnivå går man in helhjärtat. Det är något jag gillar - just att de går in för det, och älskar vad de gör! Väldigt fint tycker jag!
 
Efter tekniksnack och fler lektioner åkte jag, Marin, Trine, Ellionora - och såklart många fler - till ett Mall en bit bort som aktivitet nr 1 för dagen. Var inte så värst stort men det fanns Walmart! Där sprang vi runt en stund och kikade på alla big size-saker som fanns (haha). Blev inte en så lång stund där, men det räckte gott och väl. 

Väl tillbaka åt vi middag och bokstavligen världens godaste glass till efterrätt!!! De har mjukglass-maskiner här som förmodligen är väldigt god, men den här - mmm.... Gräddglass/kulglass med smak av chocolate chip cookies & choklad/mint & kaffe. Åååå älskade det allihopa!!
Okej nog om mat..
 

Därefter var det dags att göra oss redo för vår första match i volleyballturneringen mellan alla klasserna. Vilken stämning, helt underbart! Vi målade oss, skrev saker, klippte sönder tröjor, skrek och massa mer! Var så otroligt kul att spela med publik och hejjarklack i hela salen! Vi förlorade visserligen våran march, men - det var så otroligt kul ändå att man glömde bort att det blev en förlust. 

Just nu känner jag att det skulle vara väldigt roligt att prova Volleyball på min skola också, men eftersom skolan är så stor vet jag inte om det kommer gå. Förmodligen vill de att man har spelat innan så får nog skippa det. Ska iallafall gå på try-out för Soccer när jag kommer till Minnesota. Håller tummarna för det bästa där iallafall!
 

♕ Johanna

Åh vad kul ni verkar ha det! Vilken upplevelse att få vara med om allt det där! :)

Svar: vi har det verkligen hur bra som helst här! en riktig upplevelse, har varit i Boston idag och det var bland det bästa på länge!!! :) hur går det för dina au pair planer?
Amanda Welander 17, USA

2013-07-28 @ 12:37:42
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR