ett paket på posten och presentförslag tack

Vet ni? Idag när jag kom hem från jobbet hade min dator och min otroligt underbart fantastiskt fina dataväska kommit! Är överlycklig för tillfället. Kvällen har spenderats till att försöka få ordning på program och annat i datorn så att det inte behöver göras i USA. Mycket bra! 
 
Nu fattas bara flygbiljetterna (som för övrigt är påväg med posten nu!!) och en handbagageväska, sen är jag redo att bege mig mot Americat!
 
Har hunnit fixa några få presenter till värdfamiljen också. Måste dock säga att det är fruktansvärt svårt att komma på vettiga/roliga/uppskattade saker att ge bort.
Någon som har tips? 
 
Nikon D3100

♕ Rebecca

Hej Amanda! Gud vilken snygg datorväska!! var hittade du den?? och sen lite tips på pressenter till familjen är dom vanliga typ bok om sverige, kokbok, svenskt godis... men några roliga pressenter som jag kom på var att man antingen kan köpa ett spel med frågor om sverige (jag köpte det här:http://www.bokus.com/bok/9789185861415/sweden-inside-out-the-card-game-for-swedophiles-everywhere/) eller så kan man göra ett eget memory med foton på sig själv, sin familj, släckt och olika svenska bilder! Det var något som jag kom på nu som jag nog kommer göra :D sen kan man ju göra en film eller bildspel antingen med bilder hemifrån men jag tänkte nog att jag ska göra film med ett bildspel i slutet av året eller som julklapp eller så med biler på mig tillsammans med familjen och vänner och sånt där :D hoppas du gillar något av förslagen och att du vill kika in på min blogg om du inte redan har gjort det :D

Svar: Hej Rebecca! Ja visst är den snygg! Har en sån handväska sedan innan så när jag hittade dendär blev jag kär, haha. Den kommer från Apples hemsida. De har tydligen ett samarbete med massa kända märken, så den där är i samarbete med Longchamp. Klicka in på apples onlinebutik så hittar du! :)Och tusen tack för tipsen! Ska absolut kolla upp detdär med spelet, otroligt bra idé! kommer du på några fler idéer så får du mer än gärna säga till! Har faktiskt också tänkt göra någon form av bild/film senare under året.
Har kikat in din blogg förut med, jättekul! Vi ses på camp :D (för du ska till Norwich eller hur?)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-10 @ 12:56:11
URL: http://rebeccasss.blogg.se
♕ Rebecca

Ja, jag ska till Norwich! :D Så vi kommer att ses där :D och dessutom åker inte du från arlanda? för i sånna fall kommer vi till och med åka med samma fly :D

Svar: Ja från Arlanda! Vad roligt!! ååh inte långt kvar nu, mindre än 2 veckor. sjukt!
Amanda Welander 17, USA

2013-07-11 @ 00:38:52
URL: http://rebeccasss.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR