förbereder hejdå-fika

Packningen är påbörjad (det var på tiden) och nu är jag mitt uppe i tårtbak! Imorgon kommer nämligen släkten hit för att säga hejdå och då är det givetvis ett måste med hemmabakat fikabord. Vilken tur att jag älskar att baka!

Har också börjat skriva över massa favoritrecept i en mindre receptbok som jag ska ta med mig till USA för att kunna baka och laga mat där borta när jag saknar Sverige, och självklart för att kunna dela med mig lite av vår svenska kultur till familjen. 

Jag har försökt komma ihåg de svenska typiska recepten såsom köttbullar, kanelbullar, semlor mm. men det är lite svårt att komma ihåg allt tror jag.
 
Så, är det någon av er som vet något "måste-recept" som är svenskt, eller bara hiskeligt gott? Blir mer än glad för tips!!!
 
 
 

♕ Elin

Svenska pannkakor! Supergott och svenskt :)

Svar: Men juste!!! Hade jag helt missat, TACK :) och du, grattis till familjen, känns det bra? :)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-20 @ 08:57:29
URL: http://eliiniusa.blogg.se/
♕ Elin

Tack! Jo, det känns suuuperbra! :) Hur känns det för dig? Har ni haft mycket kontakt nu när det börjar närma sig ankomst? :)

Svar: Vad skönt! Det blir nog super:) Känns himla bra för mig med! Vi har inte skypeat men skrivit mkt på fb å så! Känns som en underbart härlig familj.
Har du pratat något med dom?:)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-21 @ 09:21:45
URL: http://eliiniusa.blogg.se/
♕ Elin

Va bra! Ja, vi har skypeat en gång, och jag mejlar/chattar mycket med min värdsyster (som jag pratade mest med på skype också) så det är ju nästan som att jag känner dem lite redan, iaf Britt. :)

Svar: vad skönt! Då kommer det nog bli mer än bra tror jag! :)
Amanda Welander 17, USA

2013-07-21 @ 20:32:46
URL: http://eliiniusa.blogg.se/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR