första dagen på camp

Första hela dagen på Camp idag! Har varit många nya intryck att ta till sig så just nu är jag väldigt trött. Men jag skulle ljuga om jag påstod att det inte är härligt här. Man möter nya människor hela tiden och alla är fantastiska! Jag sprang även på min "värd-kusin" som är min värdpappas systers utbytesstudent, som kommer bo i huset bredvid mig. (lät långsökt..) Hon verkar iallafall väldigt gullig. Ska bli mer än kul att lära känna henne bättre under året!

Vi började dagen med frukost och egentid för att sen gå en parad. Jag måste bara säga det att det är så otroligt fint här i Vermont. Det är grönt överallt, berg, fina byggnader etc.. Känns fortfarande overkligt att vara här!

(Här är min gulliga rumskamat från Italien)
 
Som sagt gick vi en parad. Alla länder gick samlade och folk skrek, var glada och lite smått galna. Paraden gick till universitetes gympasal där alla lärarna, returnees, rektorn m.fl. presenterade sig och höll tal. De hade även gjort en sång om hur veckan kommer se ut som de sjöng.
 
Efter personalens välkomnande mötte vi upp våran huvudlärare som vi kommer ha under veckans lektioner. Hon var så gullig!! Vi gick till vårat klassrum och gjorde där lite lära-känna-varandra-saker och pratade endel innan det var dags för lunch.  
 
På eftermiddagen hade vi fritid + att vi gick en runttur runt hela campet (som är enormt) för att inte gå vilse när vi ska till lektioner eller aktiviteter de kommande dagarna. 

Efter det gick vi runt lite och träffade på studenter från massa olika länder att umgås med. Så roligt att prata med de från andra länder. Alla är så vänliga, öppna och gulliga på alla sätt och vis! 

På kvällen var det någon aktivitet + dans som stod på schemat. Jag och Ellinor gick till dansen en kort stund men vi var båda så trötta att vi bestämde oss för att gå och sova istället. Nu sitter jag här och ska därför hoppa i säng. Har en tidig morgon framför mig imorgon efterosm vi ska ha lektioner. Men jag ser fram emot det, tror det kommer vara roligt!
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR