gratulationshälsningar och avskedskramar

Måste börja med att säga grattis till två av mina fina vänner som fyller 17 år idag. Pussar och kramar i massor till er, ni är grymma!
 
Nu är det snart dags. Om 1 1/2 dag åker jag. OCH JAG HAR INTE PACKAT. Visst jag sa att jag hade börjat, men det var inte mer än underkläderna som lades ner... Jag och mamma ska iallafall hjälpas åt med det nu.
 
Idag har jag sprungit ärenden på stan, skrivit ut massvis med bilder att sätta upp på väggen i mitt nya hem, tagit kvällsdopp, träffat mer släkt och även tre underbara vänner för sista gången. Jag kan fortfarande inte förstå att det bara är lite mer än 1 dag tills jag åker?! Och att säga hejdå är fortfarande lika knäppt och konstigt.

Jag har hela tiden tänkt att jag skulle gråta floder vid varje hejdå, men så har det inte varit. Inte en endaste gång faktiskt... Det är inte för att jag inte kommer sakna, för tro mig - det kommer jag, utan för att jag inte kan förstå att allt händer. Jag kan inte ta in informationen i mitt huvud - att jag faktiskt ska åka iväg. Just ordet konstigt är faktiskt det ordet som beskriver ens känslor allra bäst just nu. 

Men jag är så glad att jag har så fina vänner. De betyder oerhört mycket för mig och det kommer vara väldigt tufft att vara ifrån dem. Men jag vet att de finns där när jag kommer hem. Och bara att veta det gör mig så mycket lugnare. 
 
 

 
 

♕ Lisa

så himla mycket puss och kram till dig, du är så himla underbar<3

Svar: du med PUSSPUSSPUSS <3
Amanda Welander 17, USA

2013-07-23 @ 21:53:04NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR