och då har jag satt mina fötter på amerikansk mark

Ja, äntligen har lilla jag satt mina fötter i USA. Och där ska dom stå kvar i 11 månader till. Känns underbart!
 
Den här dagen har varit lång, och overklig... 
 
Jag är äntligen framme i USA och allt känns så bra så! Har även kommit till lägret efter ca 20 timmars resande. Har nu ätit middag här och ska snart gå och lägga mig. Tidsskillnaden är otroligt jobbig eftersom jag bara fick 1,5h sömn igår natt + att jag gick upp kvart över 2. 

Att säga hejdå var så fruktansvärt konstigt. Jag förstod inte (och förstår fortfarande inte) att jag sa hejdå till mina familjer för 1 år framöver. Att gå vinkandes ifrån dem var just overkligt. Men jag visste samtidigt att allt började då, så det kändes mindre jobbigt än vad jag hade trott. För jag vet att jag har så mycket att se fram emot! Om inte annat ska jag se till att se fram emot allt jag har framför mig. För allt handlar om inställning, inte sant?
 
Bilder från min sista morgon i Sverige på 11 månader med mina familjer. Ni är underbara, allihopa. Kom ihåg det!
 
Flygrutten gick via Island för att sen gå vidare mot Boston. På planet till Island hade jag jättetrevligt ressällskap av två amerikaner. Väl på Island blev det byte + lite väntan. Där ifrån bar det sen av mot Boston och Amerikaaaaa. 

Och äntligen, efter en lång dag med resande, nådde vi alla EFstudenter Boston! Den känslan att sitta på planet som skulle till att landa, och veta att marken under var amerikansk, kändes fantastisk! 

På bussen till camp. Alltså jösses vad fint det var överallt längs vägen. Skogstäckta berg överallt. Dalar och toppar. Så fint!
 
Och nu sitter jag här - på Norwich University i Vermont. Här ska jag spendera de kommande 10 dagarna med ca 550 andra utbytesstudenter från hela världen. Kommer bli otroligt kul! 

Vi fick ett glatt välkomnande av föredetta utbytesstudenter och lärare när vi klev av bussen. Väldigt härigt. 
 
Foto: Jag/EFare kamera: Nikon D3100

♕ Olivis

Gud vad grymt!! Får nästan lite rysningar här borta... Puss

Svar: Ja så grymt! Hihi ojsan.. PUSS
Amanda Welander 17, USA

2013-07-25 @ 11:56:46
♕ Amanda Ahlmark

Hej!
Vill själv också väldigt mycket fara på utbyte och sitter nu bara och väntar på ett samtal om vem som slipper.. Jag älskar älskar älskar din blogg, har hittat den för en stund sedan men har under de senaste dagarna läst igenom så gott som hela din tid i USA och allt som har med det och göra!
Ifall jag slipper på utbyte kommer jag också att skriva en blogg för att jag vet hur mycket jag själv också älskar att sitta och läsa igenom bra utbytesbloggar och drömma mig bort.
Så tack!!!

Svar: gud så roligt att höra, jag hoppas verkligen du kommer iväg och håller tummarna för ett lyckat år. Kram
Amanda Welander 17, USA

2014-10-21 @ 14:48:16
URL: http://amandaahlmark.blogg.se/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR