trettio dagar, är det ens möjligt?

Förstår ni, idag är det 1 månad tills jag åker - 30 ynka små dagar som jag ska fylla med massor av roligheter! Det är verkligen knäppt att tänka på hur fort det går. Snart sitter jag på planet med destination Boston där jag ska spendera mina första 10 dagar i USA. Kan faktiskt inte förstå det själv.. men roligt, det kommer det garanterat bli!
 
Jag har haft en svacka ett tag då hela usa-grejen känts väldigt jobbig, men jag har nu lyckats klättra upp till toppen igen. Det känns väldigt bra just nu, som att det är helt rätt dethär. Det går inte en minut utan att jag tänker på allt roligt som väntar!
 
Imorgon bitti åker jag och mina kompisar ner till Stockholm för att ha en härlig vecka tillsammans i Stockholm och i Skärgården. Troligen är detta den sista gången vi alla kan ses tillsammans innan jag och Saga (min vän som ska till Kanada) lämnar landet, så vi får verkligen ta vara på tiden. Vi kommer iallafall få det underbart, det är jag säker på!
 
 
 
 
 

♕ Signe :)

ÅÅÅH, vad kort tid det är kvar! :)
För mig är det 1.5 månad kvar! :O

Svar: Ja det är så sjukt hur kort det är!!! 1,5 månad - det kommer gå sjukt fort det med! Åååh du kommer få det så bra tror jag:D
Amanda Welander

2013-06-29 @ 14:28:58
URL: http://korea.devote.se
♕ Ronja

Hej Amanda! Har du lust att göra ett länkbyte? :)

Svar: Absolut! Fixar på en gång:) kul att vi ska till samma camp också!
Amanda Welander

2013-07-01 @ 11:39:20
URL: http://ronjaistaterna.blogg.se
♕ Ronja

Nu har jag lagt till dig också. Åh vad kul, då ses vi säkert där!! :)

Svar: Toppen! Ja det gör vi säkerligen - roligt !!:-)
Amanda Welander

2013-07-01 @ 23:27:41
URL: http://ronjaistaterna.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR