Feel good food mmmmm.....

Under min eftermiddag/kväll har jag verkligen inte legat på latsidan. Jag har hjälpt min syster och hennes kompisars UF företag. Tycker det är så otroligt kul för dem att det går så bra för deras företag! Är så häftigt att man kan bygga upp ett framgångsrikt företag från något som till en början bara var något så litet som en tanke, en idé. Ni ska vara stolta!
 
Om ni älskar hembakat eller att baka (precis som jag) så måste ni verkligen prova deras brödmixar! Det är en påse som innehåller alla torra ingredienser som behövs för att baka ett gott bröd. Man tillsätter bara fil till innehållet och stoppar in det i ugnen, vips så har man ett rykande varmt hembakat och gott bröd!
Själv är jag helt förälskad i bröden, så lätta attt göra och jag lovar, man behöver inte vara en mästerkock för att lyckas med det, haha! Och, det finns även glutenfritt, bra va?
 
Ni måste kika in på deras hemsida HÄR, eller varför inte svänga in på Ica slätta eller Preem här i Falun och köpa deras brödmixar direkt!
 
Gud vilken bra marknadsförare jag är här! Nej men skämt å sido, de är så enkelt att göra och smakar gudomligt gott! En stor helgmorgonsfavorit här hemma! :-)
 
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR