Franskt besök

Har idag konstaterat att fransoser knappt äter frukost, att de pratar fort som bara och att de allra flesta franska ungdomar röker på ibland, men har även kommit fram till att de är otroligt söta och roliga på alla sätt och vis!
Vi har bjudit på djungelvrål och det var aningen kul att se de flestas miner när de åt godiset. herregud, de tyckte det var vidrigt.. ganska roligt faktiskt!
Det är iallafall så himla roligt att ha alla fransoser här och jag är så glad att jag vi kunde ta emot två stycken som kunde bo hos oss! And if you read this Rajaa and Julia, I just want to say it is so lovely to have you here! <3
 
Vi har haft en jättetrevlig kväll med tacos och prat hemma hos Julia och hennes fransyska. Nu har vi kommit hem och är redo för att gå och sova. Imorgon väntar själva FN-rollspelet och jag är faktiskt ganska nervös. Då min engelska är så gott som värdelös och jag inte är speciellt förberedd så känns det som att jag är körd... Men, det är en erfarenhet i sig, ganska kul ska det väl bli ändå!
 
godnatt!
 
Har tagit en hel del bilder med kameran, men mobilbilder får duga i brist på tid!
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR