"jag vill ta det som det kommer, leva i nuet"

Vilken bra dag det här har varit. Den har spenderats med fina vänner på stan med fika och prat. Eftersom det är final i melodifestivalen så måste man ju faktiskt se. Jag menar, det är ens skyldighet att åtminstone kika på finalen då hela Eurovision är i självaste Svealandet iår! Mina kompisar kommer därför hit ikväll för en storslagen mello-kväll! Mello måste vara svenskans värsta förkortning.....
 
Jag inser att det på ett sätt kommer bli svårt att åka iväg från vänner och familj här hemma i sommar, tufft som attan, även om jag längtar som bara den tills jag står där på flygplatsen och vinkar hejdå. Jag vill egentligen låta bli att tänka på det, hur mycket jag kommer sakna alla underbara människor runt omkring mig. Att prata om då jag kommer vara ifrån alla gör jag helst inte för det känns som att verkligheten hinner ikapp mig då, att jag verkligen förstår hur mycket jag kommer sakna alla. Jag vill ta det som det kommer, leva i nuet, skratta umgås och ha kul med mina vänner nu medan jag kan och ta vara på tiden, istället för att vara bitter och ledsen över det som väntar. 
 
Ha en fin kväll! 
 

♕ Elin

Hej Amanda,
Älskar hur du tar kort! Så ljusa och fina. Så jag tänkte bara fråga om du redigerar eller nåt och hur fick du in bokeh ljusen på den här bilden?
Du kan bara svara här direkt om du vill, så jag får tillbaka svaret på min blogg sida.
Ciao!

Svar: Hej Elin! Ååå men tack snälla, vad glad jag blir!! De flesta bilderna redigerar jag, oftast i iPhoto men ibland i Picasa, men det är verkligen ingen avancerad redigering! Hur jag fick till Bokeh var för att jag la in mina kamerabilder i min iPad (har som en liten dock mellan minneskortet och den) och sen redigerade, gjorde collage och la på effekten., men det måste ju gå att spara bilderna till mobilen å göra samma sak:-)
Kram på dig!
Amanda Welander

2013-03-17 @ 00:15:09
URL: http://elinkallur.blogg.se/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR