Och så var det påsk

Hej alla fina! 
Allt bra? Med mig är det bättre än bra. Jag känner mig så otroligt glad även om jag samtidigt är väldigt trött. Lovet är här, äntligen, och det firades igårkväll med påskmiddag, dans, musik och massa skratt tillsammans med mina helt underbara vänner. Kändes som att en kväll med härliga kompisar var en väldigt bra start på lovet! TACK ALLA NI!
 
Eftersom påsken redan är i full gång så får jag inte glömma bort att säga Glad Påsk! Egentligen är inte påsken så speciell tycker jag, men ändå gillar jag den. Det är alltid så mysigt att pynta huset fullt i fjädrar, blombuketter, måla ägg och allt vad som hör till. När påsken är här får jag alltid en känsla av att våren är väldigt nära, så härligt!
 
Långfredag idag. Om jag inte minns fel ska detta vara en stillsam och sorgsen dag, men det tycks inte stämma, och tur är väl det! Humöret på topp, strålande vårväder och allt annat än sorgsen. Ikväll däremot ska jag leva upp till dagens egentliga mening för jag har tänkt att bara ta det lugnt hemma framför TVn för att se på Let's dance. Det är ju nämligen så att Maria Montazami är med iår. Det är därför ett måste att åtminstone se ett avsnitt även om programmet i sig inte är det bästa längre.
 
Har ni några påsk- och påsklovsplaner? 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR