Q/A

Först och främst vill jag bara säga att hela jag skiner upp när det faktiskt finns dom där ute som är nyfikna, vill veta och frågar saker här på bloggen! Mer av det sötnosar!
 
Har som sagt fått några frågor, så jag ska svara på dom så gott jag kan! Och om det finns frågetecken även när jag svarat så fråga fråga fråga om och om igen tills allt ni undrar känns glasklart, om man inget frågar får man inget veta, inte sant? :-) 
 
 
Fråga: Jenny-
Hej amanda! Din blogg är jätte bra och jag ska kanske också åka som utbytesstudent fast nästa år, om jag vågar... :/ 
Jag hade några frågor. Vad gör att du vågar åka iväg och lämna allt?
Kommer du få lov att gå om när du kommer tillbaka till Sverige?
Vart ska du bo?
Och kan du inte skriva ett inlägg om dig själv typ intressen, familj? :) 

Kramis
 
Svar-
Hej Jenny! åå vad glad jag blir, tack snälla :-) Gud vad roligt och spännande att du funderar på att åka iväg! Om du har möjligheten och får chansen att åka tycker jag verkligen du ska ta den även om du tvekar, för mod och styrka finns garanterat där inom dig någonstans, det lovar jag! Det gäller bara att våga gräva fram det, ta klivet över tröskeln och se det som en utmaning som bjuder på både oförglömliga minnen, vänner för livet, erfarenhet och kunskap. Men framförallt tror jag att det är det en otroligt fin möjlighet att växa som person och lära känna sig själv bättre! Du vågar, det tror jag verkligen! 
 
1. Som svar på din första fråga, varför jag vågar åka iväg beror nog mycket på just dessa saker, att jag ser det som en möjlighet och en utmaning istället för att se det som ett hinder som jag måste lyckas ta mig igenom. Självklart är vi alla olika då vi både tänker och fungerar på olika sätt, men jag tror ändå att; vill man så kan man! För mig innebär den här resan att följa en stor dröm som jag länge haft. Även om jag många gånger är livrädd för det som väntar och ställer mig frågan vad jag egentligen gett mig in på, så känns det för mig som det rätta beslutet, för det här året kommer ge mig så mycket som jag aldrig någonsin skulle kunna få genom att stanna hemma
Jag är stolt över att jag vågar, att jag vågar ta risken, lämna allt och alla som jag älskar här hemma för att se och uppleva nya saker - leva en dröm! 
Allt här hemma finns kvar när du kommer hem, så våga ta chansen att leva livet, följa dina drömmar och bli en rikare och starkare person på samma gång!
 
2. När jag kommer hem från USA börjar jag skolan där jag slutade innan jag åkte. Jag går alltså inte om, men hamnar ett år efter. Jag åker nu efter ettan på gymnasiet och kommer därför börja tvåan när jag kommer tillbaka, dock med de som är 1 år yngre än mig, allså 97orna.
Visst kan jag tycka det känns lite surt att inte få ta studenten med 96orna, men that's life! Jag värdesätter det här året så pass mycket att jag tror inte att mitt liv går under för att jag inte går med jämnåriga :-)
 
3. Jag vet inte var jag ska bo ännu, det återstår att se och jag är så nyfiken på vart jag kommer hamna! 
 
4. Självklart kan jag skriva om mig själv! bakläxa till mig som faktiskt aldrig presenterat mig här i bloggen.. Kommer inom kort:-)
 
stor kram
 
Fråga: Blivande utbytesstudent- 
Hejsan! 
Vart i usa kommer du bo eller vart vill du bo? 
Vad ser du fram imot mest? :) 

du tar jätte finabilder, fin blogg 

kram michaela 
 
Hej Michaela, blivande utbytis! Vad roligt att du också tänkt åka iväg!! 
 
1. Som jag skrev i frågan ovan så vet jag inte vart jag ska bo än.
Oj.. Vart jag vill bo. Det är så otroligt svårt att svara på för jag tycker hela USA är så fascinerande med all variation som finns. Allt från öken, kaktusar och majsfält till berg och skyskrapor!
 
Självklart skulle jag (som många andra) tycka det var väldigt härligt att bo i södern eller någonstans i Kalifornien eller Arizona där värmen befinner sig, just för att det skulle vara kul med något som skiljde sig från Sveriges klimat. Samtidigt har norra östkusten alltid lockat mig för jag tycker det verkar vara väldigt fint där. Dessutom har jag alltid tyckt att det är något visst med hösten och dess klara färger och där, på norra östkusten, är den årstiden verkligen vacker vad jag förstått det som! Så, att säga endast ett ställe är jättesvårt... Allt lockar men med olika saker helt enkelt! 
 
2. Jag ser bokstavligen fram emot allt! Thanksgiving, första skoldagen, gula bussarna, julen (ååå min favorit), nya vänner, prom!! (Jaja jag är hopplös...) gå på gudstjänster eftersom det aldrig är något jag gör i Sverige, Victoria's Secret, Starbucks, shopping, höra amerikanarna prata svenska, etc etc etc... Kan nog hålla på en evighet!
Har du själv något drömställe du skulle vilja bo på?:-)
 
och tusen tack för komplimangen, värmer <3
 
kram på dig
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR