vänner för livet

Sex dagar, det är allt. Allt som krävs tillsammans med främmande människor för att sen kunna kalla dem vänner. Känner mig lyckligt lottad som har fått chansen att lära känna alla fina fransmän och fransyskor. Att ha haft Julia och Rajaa hos mig har varit så roligt trots långa dagar, trötta kvällar och sjukhusbesök. 
Redan har vi pratat massor om att vi måste åka och hälsa på och att vi måste skypea, maila, facebooka och allt som innebär att hålla kontakten. Under den här veckan har jag verkligen lärt mig massor, så tacksam!
 
Det är faktiskt häftigt att man kan vara så lika när man är så olika. Jag menar, trots att vi kommer från olika länder och kulturer, har växt upp på två totalt olika ställen och till och med pratar olika språk så förstår vi varann och har så mycket gemensamt! Jag tycker det är fascinerande. 
 
Att fått vänner från ett annat land gör mig så otroligt glad och det har gett mig en känsla av att mitt val att åka som utbytesstudent är så rätt det kan bli! Det får mig att längta till då jag möter alla nya människor och vänner i USA och får se hur de lever, vad de gör och allt annat vad ett liv på andra sidan jordklotet nu innebär! 
 
 
Kram på er
 
Bilder: Nikon D3100
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR