Vive la France!

Det har varit en jobbig och känslosam vecka men samtidigt en väldigt rolig och givande vecka. Sådana veckor behövs ibland tror jag även om de tar på krafterna. Jag vill också skratta av lycka för att jag har så fina vänner, allihopa, och de vet om det, hur mycket de betyder att för mig att jag har dem. Ni är guld värda, puss!
 

 
Igår gick jag på tårna, var spänd som attan, hela dagen. Klockan 20.41 skulle Fransyskorna hämtas på tårstationen och jag var så fruktansvärt nervös. Ska jag vara ärlig var det nästanen känsla av panik som fanns i om mig, för vad skulle jag säga, hur skulle jag hälsa, vad skulle vi göra hela kvällen, samtalsämnen. Herregud, jag tänkte helt enkelt för mycket...
 
Det gick iallafall mycket bättre än väntat, och de var jättegulliga båda två! Tänk vad kul om vi skulle hålla kontakten, kunna hälsa på varandra i framtiden och så. det skulle vara så häftigt, och roligt!
Snart stiger de upp för att äta frukost. Jag undrar om de tycker vi äter kontig frukost jämfört med deras croassianter och marmelad..?

♕ Mandis

Du vet hur mycket du betyder för oss också Amanda!!! Du är bäst <3333

Svar: Kramar<3<3<3
Amanda Welander

2013-03-17 @ 14:54:42NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR