~ att sol gör livet bättre är ett faktum, om du frågar mig.

Sommarvärme, visst är det helt underbart? Det kändes alldeles för synd att gå miste om solen och värmen imorse så jag tog mig en skön promenad till skolan istället för att hoppa på cykeln (för att få vara längre i solen). Dagens bästa val! Vi slutade tidigt, så redan klockan halv 2 vandrade jag och Erik hemåt. Eftersom det var så härligt ute snörade jag på mig springskorna när jag kom hem och tog med mig Freddi på en långpromenad på nästan 1 mil. Dagens bästa val nummer två!
 
Tror termometern här i Falun visade mer än 23° så jag promenerade runt endast iklädd klänning. Alltså jag tror jag måste glömt hur skönt det är med sommar. Kan det ens vara möjligt? Nog för att vintern, våren och hösten har sin charm, men sommaren - ååå finns inte ord för hur glad den gör en. Håller ni inte med?

Sitter nu med ett stort glas iskallt vatten och ett gott mellanmål framför mig samtidigt som jag försöker finna lite inspiration till min novell. Frågan är ifrån vart någonstans? Jag menar, det känns så fel att försöka fortsätta på min dystra/deprimerande/gråa novell när solen strålar ute och mitt humör är på topp. Jag får helt enkelt göra mitt bästa och hoppas att novellens anda inte smittar av sig på mitt humör. 
 

Nikon D3100

♕ Anonym

Ååå Erik, är det din kille eller? :)

Svar: nej det är inte min kille även om man kan tro det då vi bor tillsammans. Det är min halvbror :)
Amanda Welander

2013-05-08 @ 14:14:11NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR