Bara att hålla ut, sommaren kommer

Ytterligare ett nationellt prov och två skoluppgifter avklarade vilket betyder att jag kliver ännu ett steg närmare sommarlovet. Är det inte en underbar känsla, att veta att man snart kan släppa allt vad skola heter? Det känns bättre än någonsin tycker jag!
 
Kanske bara är jag som känner såhär, men skoltröttheten sköljde över mig för många många veckor sedan och det har varit tufft, även om det gått snabbt. De senaste veckorna har skolan - bokstavligen - sakta men säkert brytit ner mig inifrån. Jag har suckat. Jag har känt mig värdelös. Jag har gråtit. Men, jag har bitit i och kämpat, och det ska jag göra - in i det sista. Är allt för medveten om hur besviken jag skulle bli på mig själv om jag slutade kämpa bara för att skolan känts tuff ibland. Nej, jag vill inte snubbla på mållinjen.
Tänk så ni med! Dagarna som är kvar är få, men vi orkar. Snart. Snart får vi ledigt, så håll ut, för ingenting slår känslan av att vara nöjd med sin prestation när man är klar, kom ihåg det.
 
Även om sommarlovet inte är här riktigt riktigt än, så har vi iallafall fått sommarvärmen. Helt underbart, Eller hur? Shortsväder, solbrillsväder, ingen-jacka-väder. Perfekt. Det är då man mår som allrsa bäst. Iallafall jag
 
Nu väntar plugg (igen) och kanske en kvällspromenad. 
 
Love, 
 
Kamera Nikon D3100   .
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR