Irondale Senior High School

Jag tror verkligen jag kommer få en riktig american-high-school-upplevelse!
Skolan där jag kommer tillbringa alla mina vardagardagar under mitt år i USA heter Irondale Senior High School. Den är stor (hela 1500 personer?!) och jag kan nästan känna nervositeten komma krypande när jag tänker på hur jag ska klara av att hitta rätt den första veckan. Men det känns kul med en stor skola, för det kommer bli en stor skillnad jämfört med min nuvarande skola på bara 300 elever.
 
 
Skolan har över 150 olika kurser att välja mellan vilket känns jättekul! Frågan är bara hur jag som är jordens veligaste person (bokstavligen) ska kunna välja ut några få kurser att läsa? Jag vet iallafall att jag vill läsa roliga eller konstiga kurser, sånna som man inte kan läsa här i Sverige.
 
Det finns även massa olika skollag att gå med i på skolan. Jag tror året är uppdelat i tre säsonger eller liknande, så jag kommer kunna välja 3 olika sporter/lag att prova under året. Tack o lov att jag inte behöver välja endast 1!! Det finns allt från simning, dans och volleyboll till ishockey och drama. Allt verkar väldigt kul!
 
Skolans färger är gul/guld och vinröd och deras maskot år en Riddare. Jag hade hoppats på en tuff tiger eller en mäktig hök som maskot, men riddare duger ;)
 
Här nedanför är en bild på skolområdet. Sinnessjukt stort (min skola hemma har inte ens en liten gräsplätt)  och det finns massa olika planer för de olika aktiviteterna. Som ni ser finns det tennisbanor, baseballplan, fridrottsbana (heter det så?), fotbollsplan mm. Tror dethär kommer bli hur bra som helst, längtar längtar längtar!!!
 
 
 

♕ mimmi

Är du senior? :)

Svar: Skolan heter "senior high school" men jag har inte fått veta än om jag blir Junior eller Senior. Ska du också iväg, vet du isåfall vad du kommer bli? :-)
Amanda Welander

2013-05-27 @ 00:04:57
URL: http://Mimmipellny.blogg.se
♕ Mimmi

Jag åker nästa år :)

Svar: Åh gud vad roligt!! Lycka till med ansökan och allt isånnafall :)
Amanda Welander

2013-05-27 @ 16:11:34NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR