"ta vara på tiden här hemma med dina nära och kära"

Om exakt en månad njuter jag av min första dag på sommarlovet, och av studentfirande för syster. 
Om exakt 70 dagar sitter jag förmodligen på flyget mellan Sverige och USA och är nervösare, spändare och mer förväntansfull än någonsin. 
 
Det känns så underbart att vara medveten om att allt närmar sig, men samtidigt känner jag en panikkänsla växa inom mig eftersom dagarna bokstavligen bara...försvinner. Just därför har jag bestämt mig för att verkligen ta vara på varje litet ögonblick, dag och stund med både familj, släkt och vänner - så gott jag kan - fram tills då jag åker.
 
Jag tror det är viktigt att leva i nuet och inte lämna livet här hemma "bakom sig" redan nu. Släpp inte taget om dina vänner och familj för tidigt. Visa att du bryr dig om dem medan du faktiskt har chansen, för jag tror det är minst lika viktigt som att ha modet att senare lämna alla för ett år.
 
 

 
Idag har iallafall varit bra på så många vis och jag känner mig glad, över allt. Träden har blommat ut och jag kunde inte motstå att ta en långpromenad med Freddi i det fina vädret efter skolan. ååå det är så fint ute nu!!  
Lättnaden över att tre skolarbeten, som tyngt ner mig är under en lååång tid, är färdiga gör dessutom allting ännu bättre. 
 

♕ Amanda

Hej där! Nu har jag en veckans blogg på min blogg, du tävlar om ett helt inlägg om just Din blogg på min blogg! :D Gå till länken för att komma till inlägget, kramiz! http://freespiration.blogg.se/2013/may/tavling.html#comment

2013-05-15 @ 10:29:03
URL: http://freespiration.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR