~ mitt visum har kommit!

Blev jätteförvånad när jag redan dagen efter ambassadbesöket fick ett sms från Posten där det stod att paketet från Ambassaden kunde hämtas ut på ica. Så, nu har jag äntligen mitt visum i handen! Ett bevis på att jag faktiskt ska åka, får åka, kan åka. Åhh förstår ni? Jag kan verkligen åka nu! Känslan av att veta det är verkligen underbar. 

Är just nu mer taggad än någonsin på att få sätta mig på flyget här ifrån, bort mot allt nytt främmande och spännande. Dom här månaderna kommer gå så fruktansvärt fort. Snart kommer den dagen då jag står på Arlanda och säger hejdå. Hur hemskt det än låter så längtar jag tills jag blir tvingad att krama alla för sista gången på ett år för då vet jag att det börjar på riktigt. 
 

♕ en liten fegis

Vill också vara modig att bara dra iväg, men är inte det.,.. Följer iallafall din blogg hihi och kan låtsas att d är min resa det handlar om :P Hoppas du får det bäst!!!!:D

Svar: du har nog mod till andra saker så det räcker gott och väl! Kul att höra och ja dröm dig bort genom min blogg ;)tack!!! :)
Amanda Welander

2013-05-01 @ 22:54:06
♕ Frida

Tack så jätte mycket! Den är från Nelly, jag beställde i storleken small och min sitter huur bra som helst! Lite chockad för det trodde jag verkligen inte

Svar: Åh tack för svaret, kanske klickar hem den jag med för den va så fin!
Amanda Welander

2013-05-02 @ 11:18:56
URL: http://fridaintheus.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR