Black Friday och en gnutta julstämning

Igår var jag med om något alldeles galet, nämligen Black Friday. En dag då alla går lös i butikerna och det är kaos. Jag åkte till ett mall här omkring som var relativt stort och det var människor ÖVERALLT. Vissa butiker gav jag inte ens ett försök att gå in i eftersom köerna var meterlånga och man kunde knappt röra sig mellan hyllorna etc. All kaos får en att tappa en hel del shoppingsug (vilket iochförsig är bra haha) Men, jag hade en väldigt bra dag där och jag lyckades iallafall få med mig en del julklappar, det som stod högst upp på prioritetslistan. 

Julstämningen här  omkring börjar verkligen synas. Gallerian var fullt dekorerad för julen, julmusik spelades och det luktade till och med jul. Dock måste jag säga att mina julkänslor inte riktigt är här ännu. Att julen närmar sig får mig ju även att längta efter våra svenska traditioner med vårt årliga julbaksmys hos mamma, glöggdrickande, mormors pepparkakor, pappas tomtegröt och Annas goda Tolvsbolimpa, marknader... Ja det blir nog en extra tuff jul iår. 

På kvällen åkte vi och kikade på ett soccer game, då några bekanta till Eric hade en son som spelade. Här i Seattle är tydligen soccer ganska stort! Efter det åkte vi vidare till en mexikansk resaurang där vi åt god mat med Erics vänner med familjer. Var trevligt och gott! Och väldigt kul att fp träffa alla människorna, de är så vänliga alla här. 


Efter middagen åkte jag och Eric till en biograf nära hans hus. Vi såg nya Hunger Games och den var faktiskt riktigt riktigt bra, meeeen jag tycker den var lite konstig på samma gång, Men jag är förväntansfull över att se den tredje sista filmen när den nu kommer ut. 

Vi hann även med ite glass på Ben and Jerry's. Såå god glass, men det visste vi ju redan. Har alrdig provat Ben and Jerry's Frozen Yoghurt så jag testade den och det var riktigt god glass! Absolut värt att prova!

Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Vi ska åka upp mot bergen tror jag för att kika. Ska nämligen vara väldigt fint där uppe! Ha en fin dag, kram
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR