egentid när den är som bäst

Vet ni vad? Jag ska vara Basketball Manager under vintern. Kan jag något om basket? Nej. Tur nog behöver jag inte veta så mycket för mitt jobb är inte så mycket mer avancerat än att fylla på vatten, hjälpa tjejerna i laget att hämta saker etc. Föhoppningsvis kommer jag ha kul även om det är lite tråkigt att jag inte gör någon vintersport. Åtminstone får jag va en del av en sport vilket jag tror kan bli riktigt kul! 

Så igår, lördag, hade vi en kick-off då vi åkte och bowlade hela laget. Jag var/är inte helt kry i kroppen, men tur nog hade jag tillräckligt med ork för att va med där och få träffa alla tjejerna i laget som jag inte mött. 


Idag är det söndag och det har varit en äkta ta-hand-om-mig-själv-dag. Ibland är det just vad man behöver, och speciellt när orken i kroppen inte är på topp. Hade huset för mig själv hela förmiddagen så jag passade på att ta det lugnt. Spenderade därför en skön och lång stund i ett varmt bad med en kopp kaffe, en bok och även något avsnitt av Gossip Girl. Åt lunch och tog mig sen en två timmars lång promenad här runtomkring med musik i öronen. Så skönt ute. Riktigt höstväder så det fick även bli en tak-away kaffe på vägen från Caribou Coffee. Har varit halvsjuk ett bra tag känns det som så var skönt att äntligen få röra på sig lite efter att ha suttit still i flera dagar. Ala skulle verkligen behöva fler dagar som denna. Det ger liksom ny energi att få ägna tid med sig själv. Eller vad säger ni?

Imorgon väntar skola som vanligt och då är nedräkningen nere på 3 dagar. Älskade New York, snart kommer jag!!!

 

♕ bella

Jag undrar om du kan nu flyttande engelska? Eller om du har blivit bättre på det?
Hoppas att du har det bra i USA!

Svar: svarar i ett inlägg! kramar
Amanda Welander 17, USA

2013-11-18 @ 12:24:36NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR