Halloween | DECA Conference | Banquet

Så Happy Halloween mina vänner! Igår var det som ni vet Halloween och gatorna här var fyllda med barn som gick trick or treat. Jag åkte med mina kompisar till Chipotle (en populär mexikansk restaurang) där all mat kostade $3 om man bar halloweenkostym. Kön var lång men det var värt det! Åkte även till DQ (de har den godaste glassen) där man fick 20% rabatt om man var utklädd. Kan man ju inte tacka nej till.. 
 
Här i USA går alla verkligen all out för sina högtider. Husen dekoreras och trädgårdarna förvandlas till kyrkogårdar. Också kan man hitta alllt möjligt att äta med smak av pumpkin? Visst kan man hitta det i Sverige också, men här menar jag bokstavligen allt. Kaffe, godis, bars, paj, gröt, kakor, ljus te, choklad...ja ni förstår vad jag menar. 
 

Så, förra helgen åkte jag och en grupp från min DECA (marknadsföring) klass in till Minneapolis på en konferens. Micheal från min skola tävlade om en position som statspresident för DECA, så vi var med som hans support och team. Var faktiskt väldigt roligt. Vi alla klädde oss i proffesionella businesskläder och gick på föreläsningar etc. 
(bilderna är från både mig och Seoyoungs kameror)
 
Hade även vår Soccer Banquet under helgen. Detta är alltså som en avslutning för alla soccer girls teams m. föräldrar. Coacherna delade ut priser, vi åt middag och kaptenerna tackade alla och mycket mer. Var en väldigt trevlig kväll och jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket! 

Jag fick dessutom pris för Most Improved Varsity Player och scholarship för goda studieresultat under soccersäsongen. Så otroligt kul! 

Mina 3 kaptener höll ett jättefint tal enbart för mig som var så kul att höra. Blev så himla glad, de är så underbara allihopa! Alla tjejer i laget hade även signat en tröja åt mig med kommentarer/tack/ord till mig och jag fick en blanket i skolans färger med skolans logga. 


Alla i laget fick även en personlig present av kaptenerna. Jag fick en rosa Boy Spary och en rosa håv med en motivering i form av att "de alla vet att jag redan lyckats omringats av massa killar här men att det inte alltid är så lätt. Så när jag behöver hjälp att skrämma bort de killar jag inte vill ha behöver jag denna Boy Spray och för att behålla de jag vill ha behöver jag denna håv så jag kan fånga upp dom" Haha ja vad ska man säga... de är väldigt roliga och jag tror alla i rummet skrattade rätt rejält när de gav mig min present. 
 

♕ Sofie

Hej!
Det är jätteroligt att se att du verkar ha det så bra och jag blir jättemotiverad och peppad av din blogg. Jag ska nämligen själv åka nästa år och har lite frågor:
1. Hur är din relation med värdfamiljen?, känner du att du kan prata med dem om allt osv?
2. Har ni någon gång bråkat?, hur hanterade ni det? Jag är lite rädd att de inte ska tycka om en efter det/ eller att de är svårt att acceptera varandras olikheter och att man därför inte vågar säga vad man tycker. ( Förvirrande fråga.)
3. Är det svårt att hålla vikten? Tänker du extra på vad du äter eller äter du mindre/ eller mer? Har du några tips?

Skulle vara jätte tacksam för svar. Fortsätt kämpa på. Kram

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-11-02 @ 01:15:08NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR