Happy Thanksgiving

Thanksgiving. Ja, det är som en extra julafton här i USA, fast 3 veckor för tidigt. De flesta amerikanarna här beskriver till och med thanksgiving som en större högtid än julen. Man samlas med nära och kära, äter gott (och alldeles för mycket), umgås och ser på football. Jag har haft en väldigt trevlig Thanksgiving och tycker det är så roligt att jag fått fira det med mina släktingar här i Seattle. Känns kul att få chansen att skapa starkare band, lära känna alla här. 
 
Imorgon är det Black Friday vilket innebär USAs störta rea-dag. ALLT bokstavligen ALLT är på rea. Och folk är tydligen helt sjukt galna över hela landet. Långa köer utanför butikerna hela natten för att folk vill komma in först och rycka i allt de vill köpa. Ganska sjukt. 
Jag står inte i en lång kö och fryser med alla tusentals andra människor som gör det, men jag ska förmodligen åka in till ett Mall inte så långt härifrån imorgon för att kika om jag kan hitta något under rean. Kanske blir det lite julklappsinhandling om jag kan hitta något... 

Sov så gott, och glöm inte bort att vara tacksamma för allt ni har! Kram
 

♕ Josefin

Hej, kul att följa din resa! Är detta dina riktiga släktingar, eller släktingar till din värdfamilj? Hoppas du har det bra och njuter! :)

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-11-29 @ 08:34:26NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR