New York I am ready

Så, äntligen står mina väskor (nästan...) färdigpackade och jag är så otroligt exalterad över allt som väntar! Det här känns så overkligt för mig. Helt ärligt, jag känner mig nästan lika spänd just nu som när jag lämnade Sverige. Nära på iallafall. Skyskraporna, Central Park, Times Square, de gula taxibilarna, shoppinggatorna, China Town, Broadway. Inatt ska jag allt drömma gott.... Önska mig lycka till!

Massor med kramar, A
 

♕ Anonym

Hej!
Jag måste bara säga vilken STOR insperation du är!! Du är positiv hela tiden och ser det ljusa/bra i allt och alla. Jag ska åka som utbytesstudent nästa år och att få läsa din blogg (som förövrigt är den BÄSTA i år) gör mig ännu mer taggad!! Du verkar ha det perfekt där borta och ber till Gud att få ett lika bra år som dig.
Du skriver också väldigt bra och jag blir alltid så glad efter jag har läst dina inlägg!
Fortsätt blogga och lycka till med resten av året!
Kram

2013-11-21 @ 22:35:49
♕ Simon

Jag kommer att åka till USA med EF nästa år. Jag har börjat fundera på vad man ska ta med sig. När det kommer till kläderna så har jag ett riktigt stort problem. Jag har en mycket stor garderob med massvis med kläder. Så här kommer mina frågor!

Fråga 1) hur visste du vad du skulle packa med dig? Hur avgjorde du vad du skulle ta med dig?

Fråga 2) har du köpt en massa med kläder under din USA vistelse?

För övrigt så följer jag din blogg med ett jätteintresse! Du verkar ha det jättekul där borta! Jag längtar väldigt mycket till jag får åka

2013-11-22 @ 11:06:00NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR