Sadie's √ | Party | Face Time

Min skola har faktiskt en hel del danser. Nästa helg väntar Sadie's Hawkins Dance som är en dans då man måste gå med en date om man vill gå. Man har även matchande kläder med sin date och det är tjejen som frågar killen till dansen. En oskriven regel är att man frågar killarna på ett kreativt sätt. Så efter många funderingar fram och tillbaka slutade med att jag frågade en kille som heter Alex. Mina kompisar hjälpte mig att fixa stora skyltar med bokstäver som sa "Sadie's ?" som vi hjälptes åt att hålla upp. Så, nu har jag en dejt  och förhoppningsvis blir det en rolig kväll. 

Igår blev det att gå på halloween/födelsedags party hos en av fotbollskillarna. Vi visste först inte att det var utklädnad som gällde så på 5 minuter lyckades vi leta fram någorlunda bra kläder så var vi redo. Hade en väldigt rolig kväll med massa vänner!

Och igår FaceTimeade jag med min underbara syster. Så kul att prata med henne och jag saknar och älskar dig massor Evelina! Var lika roligt att få se min lillasyster Ella som blivit så stor. Han även med att prata en snabbis med pappi. Skönt att få en kort uppdatering om livet där hemma. 
Har inte skypeat på ett bra tag för har haft fullt upp och inte riktigt kännt för det, men det var som sagt ändå roligt att få se deras ansikten igen! Och jag hoppas att vi kan få till en FaceTime snart också, mamma! 

Pussar och kramar, 
A
 
 

♕ Josefine

Hej din blogg är jättebra! Kag undrar hur det är med skolan och prov och sånt. Är det svårt? Var du duktig på engelska innan du åkte?

Svar: Svarar inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-11-03 @ 00:38:01
♕ Roseline

Hej, jag ska skriva en uppgift om att bo hos en värdfamilj (alltså vara en utbytesstudent). Så jag undrar om du kan formulera på något sätt om hur det är, sedan kan jag få inspiration från det.
Tacksam för svar!

Svar: svarar i ett inlägg, men tyvärr tar det alldeles för lång tid att skriva ett inlägg om det.
Amanda Welander 17, USA

2013-11-05 @ 12:27:00
♕ Estelle

Superbra blogg! Blir ännu mer motiverad till att åka när jag läser om din resa! Jag har precis skickat in en ansökan till EF!
Men har lite frågor till dig,
var det någon gång innan du åkte som du höll på att ångra dig eller inte alls kände för att åka? Och hur lång tid efter du skickat din ansökan fick du reda på att du kommit med? Fick du komma på intervju direkt eller ringde dom och ställde frågor innan?

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-11-06 @ 20:26:16NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR