The Original Starbucks Coffee och födelsedagsfirande

Har spenderat mestadels av dagen inne i Seattle med Jeff, en släkting här. Han visade mig runt och jag gillar verkligen den här staden. Den är häftig på något sätt och så annorlunda från Minnesota. I Minnesota är allting platt men här är det raka motsatsen. Var du än går är det uppförs - och nedförsbackar. Hela staden är byggd på kullar och berg, ganska otroligt! 

Vi gick bland annat till en marknad här i staden som är väldigt känd för sin färska lokala seafood. Hann även med en tur förbi världens allra första Starbucks coffeee café där vi tog bilder och drack kaffe - ett måste! Är det inte ganska häftigt att kunna säga att man varit där? Tycker då iallafall jag!

Vi tog oss en tur i detta enorma hjul där man på ena sedan har en fin vy utöver vattnet och på andra sidan ser stadens skyskrapor. Var faktiskt väldigt fint uppifrån där!

Vi prommenarade runt på gatorna och hade det allmänt bra och sedan åt vi lunch. Hade en riktigt trevlig dag och som sagt - seattle är fint!! Det sägs ju att det alltid regnar i Seattle och tydligen är det väldigt sant, men vi hade en riktigt bra dag. Inget regn och man kunde till och med se den blå himmelen. Hur underbart?!
 
På kvällen åkte vi tillbaka in till Seattle för att äta på restaurang eftersom Travis (en annan släkting) fyller år idag. Vi åt marockanskt och det var faktiskt över förväntan. Riktigt gott var det! Nu siiter jag här hemma i sängen och ska alldeles snart sova. Imorgon väntar självaste Thanksgiving och jag är riktigt förväntansfull. Skriver mer imorgon. Kramar och sov så gott
 
 

♕ Tuva - college blogg

haha jisses. Herregud. Jag skämtar inte, jag började böla när jag kollade på dessa bilder! Hittade din blogg precis, jag nostalgiar lite för jag saknar USA sa så mkt (jag var utbytis för två år sedan) och så helt plötsligt kommer det upp bilder från Seattle - där jag var utbytis dårå. Haha åhhh saknar det så :') Tänkte kommentera och säga att dina bilder är så härliga! Det känns som att jag liksom transformerats tillbaka till usa. Jag ska börja på college i Illinois nästa år, och är just nu inne i vääärldens usa-period så läser massa utbytis och collegebloggar, så tänkte bara säga hej, särskilt nu när jag typ började böla av dina bilder hahaha. Kram!

Svar: Men hej där Tuva! Alltså måste ju säga att jag blir smickrad, även om bölandet inte är det roligaste, jag menar, jag vill ju inte sitta här å va skyldig till ledna miner… Nej men skämt å sido, tack för komplimangerna! Och låter himlans spännande med college. Ska du gå hela din utbildning där eller bara ta ett år? Tror verkligen du kommer få det grymt. Att va på college innebär ju även lite mer frihet än vad man har som utbytis i high school. Du kommer få det sjukt kul!Kram, och tack för att du kommenterade. Gjorde mig glad faktiskt!
Amanda Welander 17, USA

2013-12-06 @ 11:11:08
URL: http://dreamsunlimited.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR