höst snö och football

Minnesota är verkligen fint. Höstens alla färger börjar synas nu och det påminner faktiskt mycket om våra svenska höstar. Färggrann och kylig, men härlig och fin. Älskar det, bokstavligen!

Eftersom vi haft långa helger med lediga dagar från skolan på sistone + att fotbollen är slut, har jag haft tid för både promenader och löprundor häromkring i höstvädret. Så skönt!!! Dock börjar det bli riktigt kallt här nu på kvällar och morgonar men man överlever. 

Igår hade vår skola sin sista american football hemmamatch. Kallt kallt kallt = nyinköpta vinterjackan fick åka på, vilket var tur för det började snöa!!! Snön är inte kvar idag dock, men ändå. Snön och vintern närmar sig. Vi vann hur som helst matchen vilket alltid är lika kul. 


♕ Malin

Hej vet du någon som åkt till Kanada som utbytesstudent och har en blogg??

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-10-27 @ 20:16:52
♕ anonym

hej,tack för bra superbra blogg:) du har antagligen svarat på denna fråga förut men jag undrar om du är väldigt nöjd med ef? Jag vill nämligen bli utbytesstudent och har svårt att bestämma organisation,vissa säger att ef inte är så bra,men det är väl folk som säger så med ungefär alla organisationer,hur upplever du dom?

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-10-27 @ 23:36:17NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR