svar på kommentarer

hej, tack för bra superbra blogg:) du har antagligen svarat på denna fråga förut men jag undrar om du är väldigt nöjd med ef? Jag vill nämligen bli utbytesstudent och har svårt att bestämma organisation, vissa säger att ef inte är så bra, men det är väl folk som säger så med ungefär alla organisationer. Hur upplever du dom?
Hej och tack för din fina kommentar. Jag är väldigt glad att jag åker med EF. Alla som jobbar för EF som jag har varit i kontakt med är helt otroliga. Kontoret i Sverige framförallt. De vet alltid vem jag är när jag hör av mig på telefon eller mail. Beundrar dom för allt jobb de lägger ner på sina studenter! Har skrivit ett längre inlägg tidigare om att välja organisation. Du kan läsa det HÄR
 
Hej vet du någon som åkt till Kanada som utbytesstudent och har en blogg??
Lustigt att du frågar för en av mina bästa vänner är faktiskt där just nu. Hon har inte blogg men om du mailar mig eller lämnar din mail i en kommentar kan jag hjälpa dig att kontakta henne!
 
Hej, jag planerar att åka till USA som utbytesstudent efter ettan och har lite frågor om det. Kommer dina föräldrar besöka dig? Hur blir det under jul och sin födelsedag, man vill ju gärna vara med sin egen familj då? hur var första dagen i skolan för dig? Behandlar värdfamiljen dig som en i familjen eller hur är "stämningen" eller vad man ska säga?
 Vad roligt - åk!!! Jag vet att några från min familj planerar att komma under våren för att hälsa på, men inte under jul. Organisationerna brukar inte vilja att familjen hälsar på under första halvåret. Men, se det som att du får ta del av din amerikanska familjs jultraditioner. För mig känns det mer spänannde än sorgligt att få fira julen här, för jag vet ju redan allt om hur min vanliga svenska jul går till. Min första skoldag var inte den bästa, men just nu känns skolan riktigt rolig! HÄR har jag skrivit lite mer om min första skoldag.
 
Så otroligt fin du är Amanda! Och alla du häger med, är stört avundsjuk på ditt liv, puss!
Fina du, tack tack tack men var inte avundsjuk, kramar till dig
 
Så himla fin!!! Följer dig och ditt fabulösa liv och tänker att jag har kontakt med dig, vilket jag också har, men det är liksom rätt mycket monolog. Så jag tänkte ge mig till känna - jag finns här; i Falun och i cyberrymden, trogen bloggläsare och vän. Ha det fortsatt fantastiskt! PUSSPUSSPUSS
Hihi Lisen, du gör mig så glad när du gör dig till känna här du med. Pussar och kramar till dig min lilla sockertopps-vän 
 
Åh så himla trevlig blogg du har! Alla inlägg är så fina och bilderna helt underbara! Hur är det att bo i USA? :D
Men tack snälla du! Och att bo här är overkligt men hur bra som helst. Älskar det verkligen. Om jag ändå kunde stanna haha... 
 
 
Åh vad coolt att vara i utbytesstudent i USA! Är allting jätteannorlunda i jämförelse med Sverige? :)
Ja det är rätt häftigt. Mycket är annorlunda, men samtidigt är det väldigt likt Sverige, åtminstone här i Minnesota. Jag tror det är därför jag älskar livet här för det är som en blandning av det bästa av två världar :)
 
ÅH utbytesstudent-året var ju något man aldrig glömmer!! Nu var det ett tag sedan dock :( saknar det! NJUT!!!!!
Åh en gammal utbbytesstudent, vart var du? Jag njuter och ska njuta hela året ut! 
 
Hej, jag vet inte om du har svarat på den här frågan innan men jag undrar hur du gör med din mobil i USA, för jag har en kompis som var tvungen att byta mobil + abonnemang när han kom till USA, och undrar hur det är för dig? Jätte bra blogg btw, älskar den!!
Min mobil var tydigen låst till Sverige vilket vi inte upptäckte förrän jag kom hit, så jag köpte en ny telefon här. Jag hade en iPhone och det ska hursomhelst gå att låsa upp dom, men man måste göra det i Sverige. Oavsett om du köper en ny mobil eller inte behöver du täckna ett Amerikanskt abonnemang för att det inte ska bli svindyrt varje månad. Men det är inte så krångligt :) Och tusen tack snälla du!
 
 

♕ Anonym

Hej Amanda! Jag undrar hur mycket hela ditt år kostade och kommer kosta på ett ungefär med fickpengar osv? Jag får åka men enda problemet är pengarna för mig.. KRAM!

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-11-02 @ 11:54:59NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR