18 september - sjuk

Hej alla fina! Här börjar man nu märka av hösten mer och mer för varje dag som går. Mörkare, kyligare, ruggigare. Ja, allt som hör till hösten börjar helt enkelt falla på sin plats även här. Men som ni vet är det inget mig emot. Det innebär ju att man får gosa in sig i stickade tröjor, tända ljus och dricka varm choklad, kaffe och annat gott. 

Men... för mig lyckas dock även hösten alltid vara den tiden på året då jag ständigt är sjuk - och uppenbarligen även detta år. Har inte alls känt mig frisk den här veckan och idag orkade inte kroppen med, så jag gick hem från skolan. Sitter nu här hemma och försöker återhämta mig med hjälp av gott bröd, en varm kopp kaffe och en underbar värdmamma till sällskap. Hoppas ni mår bättre än mig, men om ni inte gör det - en stor krya på dig kram från mig!  


UPDATE:
De senaste dagarna i skolan har vi med min Fitness For Life-class spelat golf. Var himla länge sen jag spelade och det var faktiskt roligt, roligare än jag mindes det som. Slog på Ranchen och spelade minigolf (vilket dock inte är lika kul, men ändå). Hur som helst tycker min lärare jag ska gå med i skolans golfteam i vår. Hm... får se hur det blir med det. Kanske skulle va kul! 

 


 
 

♕ Linn

krya på dig <3

Svar: tack snälla du!
Amanda Welander 17, USA

2013-09-21 @ 13:34:46
URL: http://madeebylinn.blogg.se
♕ fellforbooks.blogg.se

Vad kul att vara utbytesstudent i Usa!

Svar: Det är verkligen mer än kul, Önskar alla kunde få uppleva det jag upplever här och nu!
Amanda Welander 17, USA

2013-09-21 @ 13:35:14
URL: http://fellforbooks.blogg.se/
♕ Sofia

Åh vilken härlig blogg:) Är såå avvis på att du är i USA haha :D Ska bli kul att följa din blogg!:)

Svar: Men vad glad jag blir! vad roligt att du tycker det, tack för kommentaren:)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-21 @ 13:39:45
URL: http://Sofiiianilsson.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR