Brunch med laget & härliga utbytesstudenter

Vilken bra dag det har varit! Vaknade tidigt imorse men det gjorde ingenting eftersom jag hade en skype-dejt planerad med min kära syster och mamma. Kändes väldigt roligt att prata med dom för det var ett bra tag sen senast. Få lite uppdateringar om vad som händer i deras liv och så. Vi pratade en bra stund om både framtidsplaner, skolan och resor - underbart!

Förmiddagen spenderades sen hos Meghan i mitt lag. Eftersom vi har match imorgon var det nämligen dags för en Carbo Load. Måste vara något typiskt amerikanskt, men det hela går ut på att laget träffas hos någon - antingen dagen innan match eller efter en träning - för att ladda upp med mat. Man äter, pratar och åker sen därifrån 30 minuter senare, typ. Även om det är en vädigt kort stund är det en rolig sak. Man får en helt annan sammanhållning när man träffsas även utanför planen. 
 
Eftermiddagen spenderades med de andra utbytesstudenterna på gatan, deras familjer och andra bekanta från här omkring. Som och hennes familj (min IEC) bjöd på mat, snacks, tårta och annat gott. Är så glad att jag har utbytesstudenterna här, det känns tryggt på ett sätt. Vi är väldigt olika, men ändå lika. Tycker iallafall om dem väldigt mycket. 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR