de senaste dagarna i mitt amerikanska liv

Hej solstrålar! Mina senaste dagar har varit så händelserika att jag inte ens hunnit ägna en tanke åt bloggning och uppdatering här för er där hemma. Men oj så glad jag blir när jag ser att ni är riktigt många som änså kikar in här för att se om jag har något nytt att berätta! 

Dagarna här flyger iväg och det är ny månad
, redan september - och jag gillar det. Jag har alltid varit en av dom som älskar när hösten börjar smyga sig på. Man börjar skolan, träffar alla människor igen och får njuta av höstpromenader, filmmys och helger med vänner.

Den här hösten kommer bli annorlunda, men jag är säker på att den kommer bli minst lika bra. Iallafall min magkänsla säger så. Imorgon börjar jag skolan här i USA (eller den börjar egentligen på riktigt på onsdag) så mycket nytt väntar. Nya intryck, nya utmaningar, nya människor. Det är en underlig känsla, men ändå så härlig. Ungefär som när man skulle börja förskolan - smått nervös, men lycklig och full av förväntan. Förstår ni hur jag menar? 

Hur som helst har jag haft massa roligt för mig den här helgen. I fredags hade min skolas amerikanska fotbollslag sin första hemmamatch. Tro mig när jag säger att stämningen är som på film, för det är den. Vilket drag! Hela läktaren var full med elever och föräldar som var där för att heja. Varje hemmamatch har ett tema och fredagens match hade Beach theme. Folk kom med både badringar, armpuffar, hulahula-kjolar och cyklop. Är så kul att se, för alla går verkligen all in för det här, det hör liksom till! Kvällen var himla rolig och jag längtar redan till nästa hemmamatch!
       

Helgen har spenderats i Wisconsin. Kan nu pricka av en fjärde delstat på min lista alltså (Massachussetts, Vermont, Minnesota, Wisconsin). Vi hälsade på min värdmammas släkt. Mauds familj följde också med och oj så kul vi hade där! Vi åkte fyrhjuling, testade target shooting, hade bonfire, åt god mat och hade det allmänt trevligt med massa människor. Var kul att träffa dom allihopa. Nu är vi tillbaka hemma och jag försöker förbereda mig inför morgondagen. Som sagt ska jag till skolan, men har endast en lektion med kören. Är väldigt spänd på att börja skolan och jag uppdaterar förmodligen något om första skoldagen senare. Ha det toppenbra alla fina, 

Kramar, A

       
       
 
 

♕ Karin

Jättekul att följa ditt år! Jag ska själv iväg nu på fredag och undrade om du kanske skulle vilja länka min blogg? Jag har länkat dig!
Kram! :)

Svar: svarar i inlägg, men ja självklart kan jag länka :)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-04 @ 19:45:36
URL: http://karinusa.blogg.se
♕ matilda

Hej, jag har sån sjuk beslutsångest över om jag vill åka som utbytesstudent till USA nästa år eller om jag ska plugga utomlands efter gymnasiet istället? Egentligen så vill jag åka iväg nästa år men så kommer jag på massa negativa anledningar till att inte åka som t.ex. lämna familjen och gå om ett år när man kommer tillbaka igen? vad tycker du att jag ska göra? hade du svårt att bestämma dig eller visste du med en gång att du verkligen ville åka? när bestämde du dig att du ville åka, eller när anmälde du dig? när tror du att du tycker att det är lämpligt att anmäla sig senast? vad är det som gör det värt att åka iväg som utbytesstudent? Förlåt för alla frågor, förstår om du inte orkar svara men skulle vara tacksam om du gjorde det! :)

Svar: vet precis hur du känner och självklart svarar jag! jag gör det i ett inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-07 @ 22:37:03NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR