ett bortglömt datum?

En sak som förvånade mig väldigt mycket här om dagen var att 11 september var som... vilken dag som helst. Är det inte konstigt? Jag menar, jag hade väntat mig en dag av sorg, en dag då folk uppmärksammar dagen och pratar om det - men jag hörde ingenting alls. Inte ens i skolan togs ämnet upp. Varför? Jag har ingen aning. Är det för att man vill förtränga det? Lämna allt bakom sig? Ja kanske. Men jag menar, det vore konsitgt det med. Det är trots allt en del av deras liv, en del av deras historia. 

När jag är i Sverige hör jag alltid något om 9/11. På radion, i skolan , på nyheterna. Ja, alltid är det någonstans det diskuteras, så att vara i USA och inte höra ett ord om det var underligt tyckte jag. Eller vad säger ni?
 
 
 

♕ EmmasKitchen

Hej, hittade till din blogg när jag googlade på Minneapolis. Är så nyfiken på livet där borta (ur svenska ögon). Har nämligen släkt som bor i en förort utanför Minneapolis, och som precis varit på besök hos oss här i Sverige. Det är ju en sak att lyssna på deras berättelser, men en annan sak att höra hur en svensk upplever livet i USA. Hoppas själv att jag kommer till Minnesota någon gång i framtiden. Stort lycka till med ditt utbytesår. Ser så roligt och mysigt ut att döma av bilderna du lägger ut :). //Emma

Svar: Oj vad lustigt! Vet du vad förorten heter? Jag bor ju strax utanför i en förort jag med. Ja, när du har människor här omkring förstår jag att det måste vara väldigt spännande att läsa om livet här. Jag fullkomligt stortrivs med livet här, även om det är tufft vissa stunder också. Tusen tack och jag hoppas verkligen du kommer iväg hit!
Ha det! /amanda
Amanda Welander 17, USA

2013-09-18 @ 22:11:58
URL: http://emmaskitchen.se/
♕ EmmasKitchen

Om jag inte minns fel så är det Corcoran/Hamel de bor i. Vet inte så mycket om orten, mer än att det är ganska litet och lantligt :).

Svar: okej har inte hört talas om det, men förmodligen i närheten! Hoppas du åker dit, Minnesota är fantastiskt :)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-20 @ 23:38:14
URL: http://emmaskitchen.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR