FOOTBALL GAME + THE DICK'S LAST RESORT

Alltså fredagens fotbollsmatch måste ha varit det mest otroliga jag någonsin sett! Nu förstår jag verkligen på riktigt vad äkta school spirit innebär, varför folk älskar att se på matcherna, varför high school kan vara så roligt. Älskar det! 
Vi åkte till Fridley's High School där matchen var. Temat var White Out så alla var klädda i vitt, målade i ansiktet med mera. Vi hade ledningen första halvan men när det var några få minuter kvar gjorde Fridley en touch down och tog över. Men - nu kommer det otroliga - med 2 sekunder kvar lyckas vårt lag få till ett grymt kast över hela planen och tiden går över och vi gör en touch down. Förstå ni hur häftigt det var? Troligtvis inte, men det var bland det sjukaste jag sett. Hela skolan sprang ut på planen. Alla kramades och skrek. Folk grät. Ja det var häftigt!


Så igår (lördag) åkte jag Haley Beka och Shelby till Mall Of America för att fira Haley's Birthday som var i veckan. Vi behövde även klänningar och skor för home coming som är nästa vecka så vi passade på att kika på det. Hur som helst så åt vi på en resturang som heter Dick's Last Resort. Resturangen går ut på att peronalen ska vara otrevlig. Ja, är det inte lustigt? Har man en känsla för humor så är det verkligen roligt! Alla gäster får även pappershattar på huvudet under middagen där servitrisen skriver något "ohyffsat" på. Så roligt! Vi skrattade oss igenom hela middagen tror jag! Så om ni stöter på den resturangen i USA - ta er dit!!! 
 
Vi sov över hos Haley och på morgonen gjorde hennes mamma Pancakes till oss - med smileys på. Hur gulligt var inte det? Det var riktigt gott också! 
Jag fick skjuts hem och tränade för att sen pallra mig vidare til lskolan där vårat lag skulle dekorera en korridor inför homecoming week. Vi pyntade med band, ballonger, glitter och massa mer! Alla sporter på skolan dekorerar en korridor så kommer en korridor utses till vinnare, och jag tror vi har en chans att vinna! Återstår att se. 
Efter det åkte jag och Haley till DQ och åt glass. De har nog den godaste glass man kan äta. Åhhh. Himmelriket på riktigt. 

Nu ska jag sova och imorgon väntar dag 1 av homecoming week. Temat är: Roll Out Of Bed Day. 
God natt alla fina, kramar till er 
 
 
 

♕ Anonym

Hej!
Blir så sjukt peppad på att åka som utbytesstudent när jag läser din blogg!
Har några frågor,
När sökte du? (alltså i maj 2012 eller nåt)
Gick du på fotboll innan?

Tack på förhand!

2013-09-30 @ 13:59:07
♕ Therese Hansson

Om du gillar glass kan jag rekommendera Sebastian Joe's i Minneapolis. Det är riktigt glass! :)

Svar: det ska jag lägga på minnet! Tack för tipset:)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-30 @ 21:31:05
URL: http://musicbytette.blogg.se/
♕ maria at inredningsvis

Vilken Härlig och inpirerande blogg du har:) jag blir glad härinne......Jag följer nu på bloglovin...hoppas du följer tillbaka.

Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

Ha en fin fortsatt dag

LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

Svar: tackar så mycket!! :)
Amanda Welander 17, USA

2013-10-17 @ 11:29:12
URL: http://inredningsvis.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR