Golden Knights

Fredag igår igen och det var länge sen det var så skönt att få helg! Dock har jag en hög med skolböcker på skrivbordet som väntar... Hur som helst var det dags för football game igår kväll. Temat var Gold eftersom det, tillsammans med Maroon, är skolans färger. Stämningen på läktaren var underbar även denna fredag. Verkar det inte härligt? Personligen älskar jag det. Man drar liksom med i det och på bara några sekunder kan ens humör gå från okej till bra till mycket bra till...fantastiskt! Tyvärr förlorade dock min skola matchen. Kanske p.g.a. att det var fredag den 13e?

Efter matchen åkte vi iallafall hem till mig och Maud där vi åt pizza och hot tubade. Himla mysig och rolig kväll var det! 

Idag. Ja, idag väntar något alldeles speciellt. Jag + utbytesstudenterna + 3 av våra vmammor åker till Mall of America (googla)! Vi ska shoppa, äta gott, ha roligt och även stanna på hotell över natten. Det ska bli så otroligt roligt! Eftersom att Homecoming närmar sig så ska vi även försöka passa på att köpa homecoming dresses and shoes. Förstår ni hur underbart det kommer bli? Jag själv är iallafall lika sprallig som ett litet barn på julaftonsmorgonen. Ha en grym lördag allihopa! Kramar
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR