lycka + en rolig helg

Vill bara säga att jag är så lycklig över att vara här. Alla människor jag träffar. Alla ställen jag får se. Min skola. Åh vad jag är glad som får uppleva just det här livet. Här. I Minnesota. I Saint Paul. På Irondale High school. I denna familj.
Det är svårt att visa för alla och beskriva mina känslor över hur glad jag är att vara här, för jag känner så mycket att jag inte vet vart man ska börja. Allt är så overkligt på något sätt. Det känns som att jag lever... i en dröm. Hur konstigt låter inte det? Ja, det känns faktiskt som det, för man gör så mycket, träffar så många, men det är så mycket nytt hela tiden att man inte hinner ta till sig allt, det blir bara overkligt tillslut. Men fantastiskt!

Har haft en grym helg och jag är på bättringsvägen mot att bli frisk. Fredagens match var det Neon-klädsel som gällde så vi trotsade det regnet och åkte på bortamatch för att heja på vår fina skolas lag. Kallt som attan men vi vann! Hade himla roligt iallafall och efter matchen hade vi en sleep over hos Haley. Så otroligt glad att jag träffat massa underbara vänner här!
 


Idag söndag, följde jag med min familj för att heja på mina systrars basketball matcher. Var imponerande att se för det är så många duktiga spelare! Vissa är inte äldre än 8 år och de är så korta, men herregud så duktiga de är! Blir nästan lite avis, haha... 

♕ Amanda

Hej jag ska iväg som utbytesstudent nästa år om min intervju går bra iaf :)
Därför undrar jag om de kommer att skicka iväg en om man är underviktig? Jag har tidigare haft problem lite problem med att äta. Inte så att jag har haft anorexia men ändå. Jag är iaf mycket bättre nu även om det kanske inte syns på utsidan lika mycket som jag och min familj känner det. Kommer dom fråga mycket om sånt här? Jag är lite orolig för att jag inte kommer att få åka :/

Tack på förhand, din blogg är så bra!
/Amanda

Svar: Hej fina du! Jag svarar med ett mail istället nu i veckan så kan jag förklara hur det går till! Kram
Amanda Welander 17, USA

2013-09-23 @ 09:27:47
♕ Emma

hej! :)
bara en lite intressant fråga. Hur kom det sig att du ville åka som utbytesstudent ? :)
älskar din blogg också föresten :)

Svar: Åh tack för kommentaren, svarar i ett inlägg inom kort, typ idag haha:)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-23 @ 14:40:43
♕ Erika

Hej! Jag funderar på att åka som utbytesstudent till USA men är inte riktigt helt säker än. Tänkte lite på det där med packning, hur tänkte du med packning? Liksom bad tog du med och vad tog du inte med?

Och sen shoppar du antagligen när du är där, var gör du med dom kläderna? Slänger du dom när det har gått ett år eller hur gör du? :)


Svar: Hej där, jag svarar i ett inlägg som kommer ganska snart :)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-27 @ 20:13:57
URL: http://fames.se/erikeh/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR