en liten update på att jag lever

Måste bara säga tack till massa mail och facebook meddeleanden med undrande men vädigt stöttande ord. Jag har inte hunnit svara så många ännu, men ville bara säga att svar kommer allt eftersom, i mån av tid! Eller ja, tid är väl något jag har massor utav nu kan man ju tycka, men det kanske är mer orken som inte funnits att ta tag i alla frågor. Men som sagt. Jag har inte ignorerat utan kommer svara så fort jag kan! 

Massor med kramar så länge

♕ Josefine

Kan du inte börja uppdatera igen och berätta hur det är att vara hemma??! Älskade din blogg förut och vill så gärna fortfarande läsa den! :)

Svar: Hej Josefin! Blir så glad av att höra att du gillade min blogg och har följt den. Jag saknar faktiskt att blogga, för skriva är något jag älskar att göra, så jag har funderat på att börja uppdatera lite smått igen nu när jag är hemma. Dock 'r det många intryck att ta in och det har varit väldigt påfrestande att komma hem också, så jag vill inte pressa fram något. Men förr eller senare kommer det nog börja bloggas igen så håll ut! och stort lycka till på ditt eget äventyr!! :)
Amanda Welander 17, USA

2014-05-12 @ 19:22:15
URL: http://www.josefinesresa.webblogg.se
♕ Mimmi

Hej! Vad har du för mailaddress?
Skulle gärna vilja fråga hur du upplevde det i amerika samt varför du åkte hem? :)

Svar: här har du min mailadress: amandawelander1@gmail.comSkriv där så svarar jag så fort orken och tiden finns! stor kram så länge!
Amanda Welander 17, USA

2014-05-15 @ 10:54:05
URL: http://Skydreamer.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR