Och jag är hemma igen

Nu är det ju så att jag har valt att avbryta mitt år 3 månader för tidigt och är därför hemma igen. Väldigt många har blivit otroligt förvånade över att jag – jag Amanda Welander – som "levt det där perfekta drömutbytesåret" blev en av dem som åkte hem. Och jag är nog ganska förvånad själv över att jag faktiskt tillslut tog det beslutet, för det hade jag själv aldrig trott för 1 år sedan heller.

Jag vet att många undrar och jag svarar mer än gärna på varför, men helst inte här. Det är utav många anledningar. Dels vill jag inte vara respektlös emot någon annan här på bloggen och vill även kunna förklara på ett bättre sätt en i ett enda inlägg här. Så, oavsett om du känner mig eller inte är det helt okej att maila, skriva på facebook eller på annat vis! Ska svara alla er som redan skrivit på Facebook också, snart. Bara så ni vet.

Och det kommer svar på era frågor! Har suttit hela kvällen och skrivit, så snart kommer dem upp här. 

Kramar A

återförenad med min dryga lilla hund. puss på honom
 

♕ Fredrika

Hej Amanda, tack för en helt fantastiskt bra utbytesblogg! Himla tråkigt att du har åkt hem. Kan jag få veta varför? :) jag ska själv åka till Minnesota nästa läsår som utbytesstudent. Hoppas du fortsätter att blogga även nu när du här kommit hem! Kram

Svar: mailar dig så snart som möjligt och svarar istället där, kram så länge!
Amanda Welander 17, USA

2014-04-04 @ 12:39:44
♕ Johanna

Åh vad tråkigt! Men man ska följa sin magkänsla och göra det som känns bäst för en själv! När jag valde att avbryta mitt au pair år (hamnade i en väldigt dålig familj), så fick jag inget stöd alls ifrån min area director eller organisationen i USA. Men jag är stolt över att jag följde mitt hjärta och stod upp för mig själv. Ingen annan än en själv kan bestämma vad som är rätt för en själv! :) Får jag fråga vad det var som fick dig att lämna? jag lämnar min mail adress där i uppgifterna, så får du jättegärna maila mig när du har tid! Stor kram till dig!

Svar: Hej! Ja känns faktiskt väldigt tråkigt, men välbehövligt. Skriver ett mail så fort tiden finns, kram så länge
Amanda Welander 17, USA

2014-04-04 @ 20:45:50
♕ Anonym

Hej, jag ska åka som utbytesstudent nästa år och är därför lite nyfiken på varför du avslutade ditt år när du var så nära slutet. Tycker verkligen att du varit riktigt modig av det man sett på din blogg i alla fall. Om det är okej med dig så läser jag gärna om varför du åkte hem? Sjukt spännande blogg har du haft :)

Svar: Hej! Vad kul att du tänkt åka. Låter kanske konstigt men tycker verkligen du gör rätt i att åka, TROTS att jag själv valde att avbryta. Självklart kan jag svara, men jag skriver ett mail istället till adressen du lämnade. Har lite mycket Judy nu, men ska försöka skriva så fort jag kan! Kramar
Amanda Welander 17, USA

2014-04-05 @ 00:11:22
♕ Ebba

Hej! Åhh så tråkigt att du valde att åka hem... jag åker nu i augusti och jag är föööööör taggad för mitt eget bästa just nu hahah! Men om du känner för det får du gärna slänga iväg ett mail, det behöver inte vara långt men det kanske kan ge mig lite perspektiv på "det bästa året i ditt liv-känslan" jag har nu!
Puss!!

Svar: Hej och oj så kul tt du ska iväg! Känner igen känslan av att vara övertaggad haha... Jag kan absolut slänga iväg ett mail, men – det finns ingen maiadress?? Skriv du annars till amandawelander1@gmail.com så svarar jag så gärna så!puss å kram
Amanda Welander 17, USA

2014-04-05 @ 21:10:20NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR