18

Grattis Amanda! Åh men tack tack. 
18 år var det. Hur är det ens möjligt? Känns konstigt i munnen att säga "jag fyller 18" för jag känner mig inte alls som 18, jag vill inte ens bli 18. Eller jag har väl inte så mycket emot att bli just 18, men den siffran innebär så fruktansvärt mycket som gör mig rädd, som får mig att känna press. Plötsligt förväntas saker på ett helt annat sätt och man förväntas vara vuxen. Ja, jag har någon form utav åldersnojja tror jag. Känns som att livet bara springer iväg och själv står jag kvar och stampar för att jag inte vet vad jag vill - hinner liksom inte med. Men, det är väl kanske onödigt att se det så antar jag.  Jag fyller ju trots allt bara 18. Fyller ju bara vuxen.
 
Fast det finns ju saker att hurra för också!
Lagligt gå ut på korgen känns ju inte helt fel!
Lagligt köpa cigaretter och snus.
Rösta i höst!
Ta köööörkort
Skatta och betala räkningar...känns mindre roligt. 
Kan inte ens komma på några mer saker för tillfället, vad har jag missat?

Dock får detta vänta 4 månader till. I USA däremot kan jag nu lagligt köpa tobak, spela på casino i Minnesota, gå på stripklubb i Minnsota, köra bil sen 2 år tillbaka, och ja det var nog allt. Och nej, jag har inte planer på att gå till någon strippklubb, ni kan vara lugna!

Och titta vad som kom igår - grattishälsningar från fina Dalarna. Tack snälla Karin & Sivert, och familjen! Söta småsyskon som ritat också. Sitter nu fastkluddat på min vägg bland alla andra kort och foton. Tänk vad sjukt egentligen. Den senaste veckan har jag fått grattiskort från hela världen. Canada, New Zealand och nu Sverige. Världen är rätt liten trots allt... Tack så hemskt mycket allihopa. Ni anar inte hur glad man kan bli av ett handskrivet brev!

♕ Johanna

Grattis på födelsedagen! :) Kram

Svar: tack snälla! KRAM
Amanda Welander 17, USA

2014-02-10 @ 23:13:05
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.se
♕ Lisen

Du får köpa tomtebloss också <3

I sommar får det bli beach party i bojsen då för att ta igen lite missat, svenskt kalasande?? hahaha

KRAMAR PÅ DIG!

Svar: Haha Lisen... Tomteblogg måste ju vara det jag längtat efter allra längst. Låter nostalgiskt och bra....Etage väntar också ;)

KRAM
Amanda Welander 17, USA

2014-02-13 @ 16:43:01NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR