Brunch is the perfect way to start a Sunday

Godkväll alla underbara! Hoppas ni har haft en grym söndag. Min dag började med söbdagsbrunch på The Tavern Grill tilsammans med min värdfamilj, värdfarmor och några kompisar till familjen. Jättemysigt och gudomligt gott var det! Sallad, scones, fruktsallad, bär, ägg, bacon, nudlar, nystekta pannkakor, egenkombinerade omeletter...ja, någonting för alla helt enkelt. Lyxig start på denna söndag och mitt en-dag-i-förskotts-födelsedagsfirande. 

Efteråt åkte vi hem till Pagie (kompis till familjen) som hade varit så gullig och köpt världens godaste tårtor från Cafe Latte - en resturang/konditori downtown Saint Paul. Alltså åh så god! Även om jag själv inte varit till själva restaurangen, så tycker jag att om du är i Saint Paul borde du besöka stället för att avnjuta en god tårtbit, mmmm........ 

Resten av dagen spenderades på The Science Museum of Minnesotas. Skulle väl kunna liknas lite med naturhistoriska, fast mer experimentaktigt, typ. Rätt häftigt och också roligt att se! Inne i entrén var det en stor världskarta på golvet. Det första jag utbrast var "Ooooh I just need a picture of me and Sweden!!!". Kändes så bra att veta att även i Amerika existerar Sverige, typ...!

Vi gick även och såg en bio på muséet. Nivet en såndär bio dom har på Naturhistoriska Muséet i Stockholm, där duken går runt en och upp i taket. Ja, jag kan verkligen inte komma på vad det heter, men ni kanske förstår vad jag menar. Hur som helst var det också häftigt att se!

Annars då? Ja, jag firar 200  dagar i USA idag och livet rullar väl på rätt så sjukt segt här borta. Imorgon fyller jag 18 och kan knappt förstå det själv. Känns jättekonstigt... Jag hoppas på en bra dag imorgon och kanske vaknar jag upp och känner mig som en gammal dam.... Nej det tvekar jag på. Iallafall - Godnatt alla kära.
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR