finalist - jag behöver er hjälp igen!

Förstår ni, jag är 1 av 10 finalister för Bästa USA-böpggen 2013 – och det är bara tack vare er läsare! Känns riktigt roligt, och att veta att min blogg faktiskt når ut till folk gör mig varm i hela hjärtat. Hade aldrig trott att min, just min, blogg kunde komma såhär långt! Tusen tack för alla nomineringar hittills som tagit mig till final. Nu är det bara en sista röstning kvar – den avgörande röstningen – och jag behöver all hjälp jag kan få igen. 


Vill ni hjälpa mig? Ta er en minut och tryck på denna nedanstående banner och klicka i rutan för min blogg, skriv din email och bekräfa din röst genom att klicka på den länk som sänds till din email. (Denna bekräftning för att man inte ska kunna fuska i tävlingen, dvs inga reklammail). TACK på förhand till alla som tror på mig!
 
 
Travel Blog Awards 2013! Leta efter billiga flyg till New York och boka en fin semester.

♕ Josefine

Du är verkligen värd det!! din blogg är ABSOLUT den bästa i år! jag röstade innan du blev bland dem 10 bästa och röstade två gånger nu eftersom jag har två mailadresser. Håller alla tummar att du vinner! tror även att du kommer att göra det :)
lycka till med resten av året och fortsätt med bloggningen! kram

Svar: hihi, känns så kul att fö höra det. Tack tack tack för dina komplimanger och för att du valt att rösta på min blogg! Massor med kramar till dig Josefine! :)
Amanda Welander 17, USA

2014-02-13 @ 20:48:46NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR