it's gonna be a book full of memories, joy, and love

Har just satt mig ner med en skål nötter och en kopp te på sängen för att fortsätta med min scrapbook. Fotografierna ligger utspridda och jag vet knappt vart jag ska börja. Har hundratals foton utskrivna så det är mest en röra. Men ordning ska det bli och kul är det. Det här är sånt jag älskar att göra - när jag har tid förstås! 
 

♕ jullie

hej! har rätt så många frågor, men skulle vara till stor hjälp om du svarar:)
är minnesota en bra stad att vara utbytesstudent i? hittar man lätt och är det nära till city? är det lätt att hitta vänner? ungefär hur är skolan? är den as stor? hur funkar det med lektionerna, bestämer man själv vad man vill läsa om? ångrar du något med din resa? har du mycket hemlängtan?

haha de blev lite frågor men som sagt är till stooor hjälp om du försöker svara!:))

Svar: svarar inom kort, ursäkta för att det dröjt... :)
Amanda Welander 17, USA

2014-02-02 @ 00:24:15
♕ Sofie

Hej Amanda! tänkte bara tala om att jag älskar din blogg och följer den flitigt, du verkar verkligen ha det underbart och det är så uppskattat att du bloggar så ofta och även delar med dig av dina sämre stunder! Jag har bara en fråga, när får du reda på hur det går/har gått i tävlingen om den bästa USA-bloggen? Du förtjänar verkligen titeln som den bästa enligt mig!

Svar: Men hej fina du! Alltså åh vad glad jag blir att få höra det, tusen tack Sofie! Angående bloggtävlingen så tror jag att själva nomineringen avslutas imorgon (4e februari) och då kommer en jury välja ut finalister. Som det ser ut nu ligger jag tvåa tror jag med nomineringarna - jätteroligt, och bara tack vare er underbara läsare! När de har valt ut finalister väntar självaste röstningen, så då får du ju jättegärna rösta på mig och tipsa andra, för att hjälpa mig att ha en chans att vinna hela tävlingen! Förresten gillar jag din blogg starkt med, kramar
Amanda Welander 17, USA

2014-02-03 @ 21:17:23
URL: http://matildasofies.devote.se
♕ Sara

Hej! Jag bara undrar hur får printar du ut dina foton. Har ni typ en printer hemma eller går du till någon som gör det åt dig?
Hälsningar
En annan utbytesstudent

Svar: Hej! Jag har skrivit ut mina på Walgreens. Dom har även en hemsida (www.walfreens.com) där man kan ladda upp alla bilder man vill skriva ut online, sen hämtar man som i butik dagen efter. Man kan även få dem levererade till sin dörr för en liten kostnad tror jag. Lycka till!
Amanda Welander 17, USA

2014-02-12 @ 17:30:06NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR