Min födelsedag i Amerika

Först och främst -
Tack till alla som på något vis - stort som smått - gjorde min 18-årsdag lite bättre, lite mer minnesvärd, lite mer speciell!

Ja, att fylla hela 18 år är en rätt big deal, huh? Att vara svensk och inte få fira sin 18-årsdag med skumpa och korgrunda känns såklart en gnutta surt, men jag känner trots allt att jag har all tid i världen att göra det sen. För det har jag ju, bokstavligen! Min stora dag firades helt enkelt annorlunda, men jag är fullkomligt okej med det för min födelsedag här var jättefin! Fick massor med söta gratulationer både på Twitter, Facebook och alla sociala medier man nu använder, och i skolan fick jag desto fler grattis och kramar. På kvällen tränade jag och Maud tillsammans och hon försökte uppehålla mig för hon och utbytesstudenterna hade tydligen en överrasning på gång som jag inte visste om. Så, när vi var färdigtränade kom utbytesstudenterna överraskande in genom ytterdörren sjungandes med en nybakad tårta i famnen - med 18 tända ljus på toppen. De hade även gjort ett collage med bilder som ett grattiskort. Så otroligt gulligt! TACK bästa ni. Ni är underbara!

Har även fått jättefina presenter från min värdfamilj, vänner och släkt hemifrån. Ni är alla alldeles för snälla... Tusen tack allhopa iallafall! Av Mauds familj fick jag förresten en kasse med svensk mat - förstår ni min lycka? Nej, ni förstår nog inte. Ballerina, Singoalla, bröd, rökt lax, pepparkakor, daim, Leksandsknäcke osv. Det ni! En av alla höjdpunkterna av min dag hehe..
 

♕ samen

Ja, det hade ju varit roligt med en riktig korgrunda.... jag har en här som du skulle kunna få plats i tror jag :)

Svar: HAHAHA oj, såg inte det. Tack för att du gav mig ett skratt :*
Amanda Welander 17, USA

2014-02-12 @ 15:59:39NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR