hey there Snow Day

Alltså detta är helt knasigt - ännu en Snow Day! Här är det snökaos och ute är det vitare än hollywoodstjärnornas tandrader. Inget jag tackar nej till iallafall! Faktiskt så känns det som en välbehövlig ledig dag då jag inte är helt frisk. Hela familjen här har dragit på sig hosta, feber och allt vad det är. Därför blev jag extra glad när jag vaknade upp till SeoYoungs sms, och kunde ligga kvar i sängen någon timme med en tekopp, musik i öronen och bara vara.

Nu på eftermiddagen är det tänkt att vi ska åka till Rochester där min v-syster CJ har basketturnering. Ska bo på hotell där till söndag, MEN nu vet vi inte om jag kan följa med då jag är sjuk. Får se hur det blir... 

Också vill jag passa på att säga att jag ligger för tillfället tvåa i bloggtävlingen! Det är bara några få dagar kvar av röstningen, så gör allt ni kan för att hjälpa mig! Skriv in era mailadresser och bekräfta era röster! Vore så otroligt kul om jag kunde vinna. När jag började blogga sa jag till mig själv att det jag skriver ska ha en mening, och jag vill att folk får ut nått av det jag skriver och uppskattar det. Och att jag nu idag gör det känns så roligt!
 
Travel Blog Awards 2013!
Billiga flyg till London, Paris eller varför inte New York? Supersavertravel hjälper dig att hitta din resa till lågt pris.
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR